Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Οι Μεν και οι Δεν» : Πληρωνόταν κανονικά η Τερέζ, το σκυλάκι της Άννας Κουρή

«Οι Μεν και οι Δεν» : Πληρωνόταν κανονικά η Τερέζ, το σκυλάκι της Άννας Κουρή

Η ηθοποιός Άννα Κουρή αποκάλυψε ότι το μαλτεζάκι της πληρωνόταν κανονικά για τη συμμετοχή στη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» - Πόσα χρήματα έπαιρνε ανά επεισόδιο

Αξέχαστη είναι στους θαυμαστές των «Μεν και Δεν» η Τερέζ Δάγκα, το αξιολάτρευτο σκυλάκι που έπαιρνε μέρος στη γνωστή σειρά.

Υπενθυμίζεται ότι είχε το όνομά της βρίσκονταν και στους τίτλος αρχής της σειράς. Μετά τους τέσσερις πρωταγωνιστές, στους τίτλους έγραφε: «Και η Τερέζ Πατσαβούρα Κουρή».

Η Τερέζ Δάγκα ήταν η μοναδική “απόγονος” της οικογενείας του Διονύση και της Βάνας Δάγκα στους «Μεν και Δεν».  Η Άννα Κουρή ως «Βάνα» κυκλοφορούσε συνεχώς με το γλυκύτατο μαλτεζάκι.

Έπαιρνε κανονικά μισθό η Τερέζ – Είχε πάρει και αύξηση

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως η σκυλίτσα της, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Πατσαβούρα, πληρωνόταν κανονικά για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά και μάλιστα τη δεύτερη σεζόν πήρε και αύξηση.

«Η Τερέζ έπαιρνε τον πρώτο χρόνο 10.000 δραχμές και ήταν η μόνη που πήρε 100% αύξηση και μετά πήρε 20.000 δραχμές», είπε η Αννα Κουρή στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και πρόσθεσε ότι τα χρήματα αυτά έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο.

Ερωτηθείσα εάν έχει κάνει τάφο για τον σκύλο απάντησε: «Στην Κινέτα θα μένει και ο γιος της ο Ερμής, στο κτήμα, και έχω βάλει και μια ελιά». Το σπίτι της οικογένειάς της στην Κινέττα καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά του 2018, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια αναρτώντας φωτογραφίες στο Facebook.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024