Μια οικογένεια κατσαρίδων «φιλοξενούσε» μέσα στο αυτί τους ένας 24χρονος από την Κίνα.

Ο 24χρονος που ένιωθε οξύ πόνο στο δεξί αυτί του μετέβη σε νοσοκομείο στην επαρχία Κουανγκτούνγκ της νοτιοανατολικής Κίνας, τον Οκτώβριο.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος που ανέλαβε το περιστατικό δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AsiaWire:  «Μας είπε πως πονούσε αρκετά στο αυτί του, σαν κάτι να τον γδέρνει ή να κινείται μέσα».

«Του δημιουργούσε μεγάλη δυσφορία», συμπλήρωσε ο γιατρός.

Μάλιστα , ο ασθενής ανέφερε ακόμα ότι ένας συγγενής του, είχε νωρίτερα προσπαθήσει να δει μέσα στο αυτί του με έναν φακό, ανακαλύπτοντας ότι υπάρχει ένα μεγάλο έντομο.

Ο γιατρός εξέτασε το κανάλι του αυτιού και βρήκε μια ενήλικη κατσαρίδα, περιτριγυρισμένη με περισσότερους από δέκα νεογέννητους… «απογόνους».

O 24χρονος άνδρας είπε στους γιατρούς ότι είχε αφήσει φαγητό στο κρεβάτι του κατά τη διάρκεια της νύχτας, γεγονός που μάλλον προσέλκυσε τo έντομo.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ωτορινολαρυγγικής Κλινικής του νοσοκομείου, η ενήλικη κατσαρίδα ίσως να πέρασε το αυτί του ανθρώπου ως θάλαμο επώασης και να σύρθηκε μέσα, αναφέρει δημοσίευμα του Newsweek.

Οι γιατροί κατάφεραν να «καθαρίσουν» το αυτί του 24χρονου και να αφαιρέσουν τις κατσαρίδες χωρίς κάποιον ιδιαίτερο τραυματισμό.

Μάλιστα, το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του συνέστησε προς το κοινό τη διατήρηση καλής υγιεινής, προς αποφυγήν παρόμοιων περιστατικών.

Γράψτε το σχόλιο σας