Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα λαθραία της ΣΕΚΑΠ

Τα λαθραία της ΣΕΚΑΠ

Καμία ανακριτική ενέργεια για το «λαθραίο» εμπόρευμα της ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη

Καμία ανακριτική ενέργεια δεν έχει γίνει για το «λαθραίο» εμπόρευμα της ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη, σημειώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Συγκεκριμένα, σημειώνει: «Στα μέσα του ’18 στα νότια της Κρήτης οι Αρχές είχαν εντοπίσει ένα πλοίο «γεμάτο» με λαθραία τσιγάρα. Στην προβλήτα βρέθηκαν να περιμένουν πέντε «ορφανά» φορτηγά, που προφανώς θα παραλάμβαναν το παράνομο φορτίο.

»Πρόκειται για την υπόθεση του πλοίου RS 300 No 97 με τα  τσιγάρα ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη. Μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, ασκήθηκε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και λαθρεμπορία τσιγάρων με περισσότερους δράστες από κοινού.

»Η δικογραφία διαβιβάστηκε από το Πρωτοδικείο Χανίων στο Β’ ανακριτικό γραφείο Πειραιά για διενέργεια κυρίας ανάκρισης.

»Το αξιοσημείωτο στην όλη ιστορία έχει να κάνει με το γεγονός ότι από τις 16.7.2018 μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ανακριτική ενέργεια από τον ανακριτή Δημήτρη Δάγλα, ενώ δεν έχουν κληθεί ούτε οι ιδιοκτήτες των φορτηγών που θα παραλάμβαναν το «λαθραίο» εμπόρευμα.

»Επειδή μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ζημιά για το Δημόσιο (αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος), θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι ο νέος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Πλειώτας θα ζητήσει εξηγήσεις αναφορικά με τους λόγους που ύστερα από έναν και πλέον χρόνο δεν έχει γίνει καμία ανακριτική πράξη.»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024