«ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής» κάνει ένα μεγάλο βήμα στον κόσμο της επαυξημένης πραγματικότητας. Για πρώτη φορά ελληνική εφημερίδα προσφέρει στους αναγνώστες την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο των βιβλίων που… ζωντανεύουν και μαγεύουν μικρούς και μεγάλους! Η νέα παγκόσμια τάση για τα βιβλία φέρνει μπροστά στα μάτια μας εικόνες που συναρπάζουν, από μυθικά πλάσματα μέχρι το ηλιακό σύστημα και το ανθρώπινο σώμα με την εντυπωσιακή αναπαράσταση των οργάνων με πλήρη εγκυκλοπαιδική ανάλυση! Με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας και με έναν πανεύκολο τρόπο, βρισκόμαστε να «αγκαλιάζουμε» δεινόσαυρους ή να περιηγούμαστε ανάμεσα σε πλανήτες ενώ η εξερεύνηση του ανθρώπινου σώματος αποτελεί έναν πιο εμβριθή τρόπο από ό,τι αν θα γινόταν σε μάθημα γενικής ανατομίας. Μαζί με το παιχνίδι και την… ψηφιακή περιήγηση, διαβάζουμε εγκυκλοπαιδικές λεπτομέρειες και στοιχεία που μας προσφέρουν απαραίτητες γνώσεις για μικρούς και μεγάλους μέσα από εικόνες, βίντεο, κείμενα ή τρισδιάστατα αντικείμενα.

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής σας προσκαλεί στον μαγικό κόσμο των 4D βιβλίων!

Αυτή την εβδομάδα οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, ζωντανεύουν και βγαίνουν μέσα από την οθόνη σας. Ένα όμορφο δώρο για τα παιδιά μας!

Μαζί, Ηρόδοτος: Περσικοί Πόλεμοι. Το επίκαιρο έργο του «πατέρα της Ιστορίας». Ακόμη, VITA και BHMAgazino!

Με την ενεργοποίηση των σελίδων, εμφανίζονται εντυπωσιακές φιγούρες ενώ ξεκινά άμεσα η αναπαραγωγή κειμένων, φωνών και ήχων. Η διασκέδαση όμως δεν τελειώνει εδώ αφού υπάρχει η δυνατότητα εκκίνησης παιχνιδιών, στα οποία τα παιδιά αναγνωρίζουν αντικείμενα και τα συλλέγουν ή αντιστοιχούν λέξεις με εικόνες – φιγούρες.

Με την εντυπωσιακή τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας δημιουργείται η αίσθηση ότι τα εικονικά αντικείμενα βρίσκονται στον πραγματικό κόσμο. Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που συνδυάζει εκπαίδευση και ψυχαγωγία, κάνοντας τα παιδιά να αγαπήσουν τα βιβλία ενώ αποκομίζουν και τα οφέλη της επαφής με την τεχνολογία. Παιδιά και γονείς είναι έτοιμοι σήμερα να απολαύσουν τη «διττή» φύση των 4D βιβλίων. Το παραδοσιακό ξεφύλλισμα των βιβλίων συνάντησε την τεχνολογία και η καινοτομία μας προσφέρει μοναδικές στιγμές με τους μικρούς μας φίλους. Τα παιδιά επωφελούνται από τη νέα μορφή των βιβλίων αφού ταυτόχρονα με το παιχνίδι καλλιεργούν το λεξιλόγιό τους και αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στην ανάγνωση. Σε συνδυασμό με τα στοιχεία που προσφέρουν οι θεματικές ενότητες, μαθαίνουν λεπτομέρειες και πληροφορίες με τρόπους που αποτυπώνονται στο μυαλό! Η καθημερινή σχολική πίεση που ασκείται στα παιδιά, συχνά τα απομακρύνει από την ανάγνωση και τα παραδοσιακά βιβλία. Με την 4D εμπειρία όμως, μια ευκαιρία για «αναθεώρηση» της σχέσης τους είναι μπροστά μας.

Η επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα, συνθέτει μία πρωτοπόρα εμπειρία, που θα μεταφέρει την έννοια της ανάγνωσης σε διαφορετικό και πιο διασκεδαστικό επίπεδο. Πρωτότυπα βιβλία που μόλις τα ανοίξεις, οι ήρωές τους ζωντανεύουν μπροστά σου! Σε αυτή τη νέα σειρά διαδραστικών βιβλίων με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας η γνώση μετατρέπεται σε περιπέτεια. Η μάθηση συναντά την καινοτομία και μεταφερόμαστε με το πάτημα λίγων κουμπιών στον θαυμαστό κόσμο της 4D πραγματικότητας.

Ένα αξέχαστο ταξίδι ξεκινά με ένα βιβλίο που δεν το διαβάζεις αλλά το ζεις!

Τι χρειάζεται; Ενα κινητό ή ένα τάμπλετ είναι αρκετό!

Ακολουθήστε τις οδηγίες και ζήστε μια μοναδική εμπειρία χωρίς κανένα κόστος:

  • Κατεβάστε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή «DEVAR» από το App Store για συσκευές Apple ή το Google Play για συσκευές Android.
  • «Ενεργοποιήστε» το βιβλίο απλώς τοποθετώντας την κάμερα του κινητού ή του τάμπλετ πάνω από το ειδικό σήμα.
  • Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι εικόνες θα… ζωντανέψουν!

Μια εμπειρία γεμάτη γέλιο, ενθουσιασμό και γνώση μαζί με ένα όμορφο δώρο για τα παιδιά μας. Τα 4D βιβλία έρχονται με «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής». «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής», σας προσκαλεί στον μαγικό κόσμο των 4D βιβλίων. Πλανήτες, πλάσματα του βυθού, δεινόσαυροι παίρνουν ζωή μέσα από τα συναρπαστικά βιβλία που ζωντανεύουν! Αυτή την εβδομάδα, «Διάστημα». Ο Ηλιος, η Γη, η Σελήνη και όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος ζωντανεύουν και βγαίνουν μέσα από την οθόνη σας! Μάθετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, παίξτε, βγάλτε φωτογραφίες και βίντεο.

Βήμα στον θαυμαστό κόσμο της επαυξημένης πραγματικότητας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο