Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης συγκλονίζει με την εξομολόγηση του για την περιπέτεια της υγείας του, που δεν γνώριζε κανείς.

Η τηλεοπτική του επιστροφή

«Επιστρέφω στο Καφέ της Χαράς που με μεγάλη χαρά ξανακάνουμε. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα ο Χάρης Ρώμας, μου πήρε χρόνο να το πιστέψω…», είπε με χαρά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης .

Γάμος έκπληξη

Μίλησε για το γάμο – έκπληξη του που έγινε πριν δύο χρόνια είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πριν δύο χρόνια παντρεύτηκα με έναν τρόπο περίεργο. Με κάλεσαν στον γάμο μου, εγώ δεν το ήξερα και πήγα. Ήταν 150 φίλοι και συγγενείς εκεί. Ήταν ένας γάμος έκπληξη».

Η περιπέτεια της υγείας του

«Πέρασα δύο καρκίνους, έναν στο παχύ έντερο και έναν μετάσταση στον πνεύμονα, το 2009-2010. Έπαιζα στο θέατρο με απώλεια της μίας αίσθησης λόγω των χημειοθεραπειών. Δεν πρέπει να κρύβονται αυτά. Πρέπει να μαθαίνουν οι άνθρωποι ότι αυτά τα πράγματα αντιμετωπίζονται πια και πρέπει ο κόσμος να παλεύει, να προχωράει», είπε συγκινημένος ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Η εποχή των Απαράδεκτων

View this post on Instagram

Οι Απαράδεκτοι ❤

A post shared by 🇬🇷 (@greek_famous) on

«Την περίοδο των Απαράδεκτων, έγινε διπλό τρακάρισμα στον δρόμο, επειδή με είδαν. Είπαν «Α ρε Χαλακατεβάκη» και τράκαραν! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου κράτησε το πραγματικό μου όνομα στο σίριαλ, επειδή στην Κρήτη το Χαλακατεβάκης σημαίνει ανακατωσούρας.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο