Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίνα Αρναούτη: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον της οικογένειας Παντελίδη»

Μίνα Αρναούτη: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον της οικογένειας Παντελίδη»

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για το συγκλονιστικό ατύχημα που στέρησε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τις άσχημες μέρες που βίωσε

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για το συγκλονιστικό ατύχημα που στέρησε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη και τις άσχημες μέρες που βίωσε.

https://www.instagram.com/p/B3XcwbNozt8/

View this post on Instagram

#saturdaynight 💕

A post shared by Mina Arnaouti 🐚🤍 (@mina.arnaouti) on

Το προηγούμενο ξέσπασμα της

Ξεσπά για άλλη μια φορά η Μίνα Αρνατούτη λόγω των μηνυμάτων και των σχολίων που δέχτηκε στα social media και αφορούσαν το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Με μια αιχμηρή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της παλαιότερα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πως μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;
Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!» έγραψε στο Facebook η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε την ανάρτηση

Η ζωή μετά το ατύχημα

View this post on Instagram

Τελευταιο;;; 😩 #byebyesummer 🤧

A post shared by Mina Arnaouti 🐚🤍 (@mina.arnaouti) on

«Είμαι σε μια φάση που περιμένω κι εγώ να αρχίσω να δουλεύω σιγά σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασα δεν εργάζομαι. Να βρω τους ρυθμούς μου. Είμαι σε μία φάση να ζητήσω την αποζημίωση για την υπόθεση με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά έχω άλλο ένα χειρουργείο. Πάντα λέω ότι είναι το τελευταίο, αλλά τελικά δεν τελειώνει. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο», είπε στους δημοσιογράφους η Μίνα Αρναούτη.

«Θα κινηθώ νομικά εναντίον της οικογένειας Παντελίδη»

«Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη. Έχω τεράστια προβλήματα, φοβίες. Η εντατική, όλο αυτό που πέρασα, έχω άγχος. Συμβουλεύτηκα ψυχίατρο. Διεκδικώ τα έξοδα για την αποκατάστασή μου από το τροχαίο, από την ασφαλιστική. Μου έχουν στείλει αγωγές, μηνύσεις. Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αλλά θα κινηθώ.Έχω κάνει τεράστια έξοδα για να αποκατασταθώ και ζητάω πίσω αυτά τα χρήματα από την ασφαλιστική. Και η ασφαλιστική μπορεί να κινηθεί κατά της οικογένειας. Δεν το γνωρίζω».

https://www.instagram.com/p/B2PS9IUomgE/

«Αν ήξερα ότι θα συμβεί δεν θα ξεκίναγα να πάω πουθενά. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα έσωζα και τον Παντελή», είπε κλείνοντας η Μίνα Αρναούτη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024