Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορίτσι 6 ετών στέλνει κάρτα γενεθλίων στον «Παράδεισο»

Κορίτσι 6 ετών στέλνει κάρτα γενεθλίων στον «Παράδεισο»

Κoρίτσι 6 ετών έστειλε κάρτα γενεθλίων στον εκλιπόντα πατέρα της και η κάρτα «παραδόθηκε» ...

Η Holly Morgan, ένα κορίτσι 6 ετών από το Widnes στο Cheshire της Αγγλίας, ήταν αρκετά ενθουσιασμένη όταν έλαβε γράμμα από το ταχυδρομείο το οποίο έλεγε πως η κάρτα που είχε φτιάξει για τα 47 γενέθλια του πατέρα της παραδόθηκε επιτυχώς στον «Παράδεισο». Ο πατέρας της Nigel είχε υπηρετήσει στον Βρετανικό Στρατό Ξηράς στη Βόρεια Ιρλανδία στον πόλεμο του Κόλπου και στη Βοσνία. Πέθανε τον Ιούνιο του 2018 όταν αρρώστησε από βρογχική πνευμονία.

Laura και Holly

Η Laura Allen η μητέρα του κοριτσιού είπε πως η κόρη της ήταν τόσο χαρούμενη όταν έλαβε το γράμμα. Ανέλαβε να στείλει για τα Χριστούγεννα του 2018 ένα μπαλόνι στα χρώματα της Liverpool που ήταν η αγαπημένη ομάδα του πατέρα της. Ο σύζυγος της Laura θα γινόταν 47 τον Οκτώβρη. Ο ταχυδρόμος είπε πως το γράμμα χρειάζεται μία ειδική σφραγίδα γιατί έχει για προορισμό τον Παράδεισο και πως έπρεπε να γράψει τη διεύθυνση του σπιτιού της στην πίσω πλευρά.Θα την ενημέρωναν όταν θα γινόταν η παράδοσή του.

Η Laura ήταν χαρούμενη που το Royal Mail έστειλε το γράμμα στην κόρη της γιατί όλο αυτό έδωσε πολλή χαρά. Τώρα η Holly θα μπορεί να του γράφει πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά της και παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τι έχει συμβεί με τον πατέρα της, κατανοεί την όλη κατάσταση,  απλά θέλει να επικοινωνεί μαζί του με κάποιον τρόπο.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024