Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλάντης: «Ο Πλούταρχος και ο Κιάμος είναι αχάριστοι»

Βαλάντης: «Ο Πλούταρχος και ο Κιάμος είναι αχάριστοι»

Ο τραγουδιστής Βαλάντης αποκάλυψε σε πρωινή εκπομπή ότι δυο πολύ λαϊκοί τραγουδιστές ξεκίνησαν την καριέρα τους στο πλευρό του αλλά στην πορεία το ξέχασαν.

Ο τραγουδιστής Βαλάντης αποκάλυψε σε πρωινή εκπομπή ότι δυο πολύ λαϊκοί τραγουδιστές ξεκίνησαν την καριέρα τους στο πλευρό του αλλά στην πορεία το ξέχασαν.

«Είναι αχάριστοι»

«Από μένα έχουν περάσει ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Πάνος Κιάμος όταν ήταν ακόμα άσημοι. Αποφεύγουν να το πουν δημόσια, δεν ξέρω γιατί. Είναι ένα δείγμα μια μικρής αχαριστίας», είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Καρφί και στον Τσαλίκη

«Είναι λάθος του Γιώργου Τσαλίκη που χάλασε η συνεργασία με την Άντζελα Δημητρίου. Υποτιμάς την ιστορία μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Σε αυτό νομίζω ότι ο Γιώργος έκανε λάθος».

Οι αποκαλύψεις

Καλεσμένος σε άλλη εκπομπή ήταν ο γνωστός καλλιτέχνης Βαλάντης Αυγενικός, ο οποίος αποκάλυψε πως υπήρξε θύμα bullying στην παιδική ηλικία αλλά και στην αρχή της καριέρας του, λόγω του σωματικού του βάρους.

Τα παιδικά του χρόνια

«Έχω κλάψει πολλές φορές πηγαίνοντας στο σχολείο» δήλωσε ο Βαλάντης, οποίος μίλησε με ειλικρίνεια για αυτή την άσχημη εμπειρία, τον τρόπο που προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά και τα «κατάλοιπα» που του έχει αφήσει το bullying.

View this post on Instagram

lol…the show…..🤟😂🎙

A post shared by Valadis Avgenikos (@valadis_official) on

Η εξομολόγηση για το bullying

«Για να αντιμετωπίσω το bullying έψαχνα να βρω τα αδύνατα σημεία των άλλων. Έκανα κι εγώ bullying, έλεγα την άλλη κοκαλιάρα» αναφέρει στην εκπομπή. Για να προσθέσει: «Ο μεγάλος μου γιος, επειδή ήταν παχύς, δεν ήθελα να περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Χαίρομαι σήμερα που ο γιος μου, ενώ ήταν υπέρβαρος, είναι ο μισός από εμένα… Τον είπαν σίγουρα χοντρό, όπως είπαν κι εμένα, είδε ότι τα κορίτσια τον απέφευγαν, όπως έγινε και με εμένα. Έκανα την πρώτη μου σχέση όταν αδυνάτισα».

Το πρόσφατο πρόβλημα υγείας

Ο τραγουδιστής μάλιστα πρόσφατα πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

«Τον Ιούνιο δέχτηκα ένα τηλέφωνο και μου είπαν: «Θα ήθελες να συμμετέχεις στο Nomads;». Είπα αμέσως το «ναι». Ήρθα στα γραφεία του ΑΝΤ1, κάναμε τη συνάντησή μας και ήμασταν σε όλα σύμφωνοι… Ξεκίνησα να κάνω τη γυμναστική μου αμέσως γιατί έπρεπε να πάρω βάρος, ήμουν πολύ αδύνατος… Μετά τις διακοπές με ενημέρωσαν ότι πέρασα και ξεκίνησα τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή και πρόσθεσε:

«Την ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο μου είπε: ‘βλέπω κάτι το οποίο δεν μπορώ να εξακριβώσω τι είναι’… Φοβήθηκα και δεν ήθελα να μάθω τι είναι… Τελικά διαγνώστηκα με ένα μικρό όγκο στο νεφρό, ο οποίος θα χειρουργηθεί… Είναι ένα καινούργιο είδος καρκίνου, το οποίο είναι ύπουλο στην αρχή γιατί δεν φαίνεται».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024