Η Μαρτίνα Γαφιιτσούκ σήμερα το πρωί μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την οικειοθελή αποχώρησή της από το GNTM και τον επερχόμενο γάμο της.

Tο επίδοξο μοντέλο Μαρτίνα Γαφιιτσούκ αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από το κοινό, παραδέχεται πως απόρησε βλέποντάς τη στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και την ημερομηνία που παντρεύεται μαζί με τον σύντροφό της.

«Και εγώ σοκαρίστηκα όταν με είδα»

«Βλέποντάς με στο παιχνίδι δεν πιστεύω ότι είναι αυτή η Μαρτίνα και εγώ σοκαρίστηκα και πηγαίνω στο μήκος κύματος των τηλεθεατών, γιατί δεν υπάρχει συνέχεια. Τους δικαιολογώ! Ο τηλεθεατή δεν βλέπει τις ερωτήσεις που δεχόμαστε εμείς από πίσω, εγώ μπορεί να είχα πει 15 θετικά και 5 αρνητικά. Δεν είναι στο χέρι μου να παίξουν μόνο τα αρνητικά. Πήγαιναν to the point σε κάθε κοπέλα, μας είχαν καταλάβει από την αρχή πως είμαστε, την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα…»

 

Τα υβριστικά μηνύματα

«Πιστεύω ότι η χθεσινή συνταγή ήταν πετυχημένη με την τριάδα της φωτιάς, εμένα με είχε κιόλας ο δημοσιογράφος που είχε την τριάδα φωτιά, οπότε ήξερε πως να με χειριστεί γιατί είμαι και πολύ αυθόρμητη και φάνηκε αυτό. Το παιχνίδι είναι βασισμένο στην κατινιά παρά στην επίδοση των μοντέλων. Ανοίγοντας το κινητό μου βρήκα 787 μηνύματα και όλο και ανεβαίνουν. Από αυτά μόνο τα 100 είναι θετικά. Με στενοχώρησε το μήνυμα να πεθάνεις από καρκίνο εσύ και όλη σου η οικογένεια», αποκάλυψε η Μαρτίνα.

Τι πιστεύει για την Ελευθερία;

«Επειδή όλοι λένε ότι έκανε πλάκα ο σύντροφός της, έχω να πω ότι κάνεις πλάκα μία φορά, δεν κάνεις δύο φορές με το ίδιο πράγμα σε διαφορετική χρονική στιγμή, γιατί έγινε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, στην αρχή του τηλεφωνήματος και στο τέλος, και συγχύστηκε η Ελευθερία και έκλεισε το τηλέφωνο, δηλαδή φάνηκε η ταραχή της».

Ο γάμος της τον Μάιο

Τέλος, η ίδια η Μαρτίνα αποκάλυψε on air ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της στις 2 Μαΐου του 2020, ενώ έδειξε και το δαχτυλίδι της.

Γράψτε το σχόλιο σας