Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάγκυ Χαραλαμπίδου : Ποζάρει ξανά με μαγιό

Μάγκυ Χαραλαμπίδου : Ποζάρει ξανά με μαγιό

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν «γνωρίζει από κρύα» και κανένα πρόβλημα δεν έχει να συνδυάσει το Halloween με μία τελευταία βουτιά στην παραλία, όπως όλα δείχνουν!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν «γνωρίζει από κρύα» και κανένα πρόβλημα δεν έχει να συνδυάσει το Halloween με μία τελευταία βουτιά στην παραλία, όπως όλα δείχνουν!

View this post on Instagram

Παρταρα χτες στην όμορφη Αλεξανδρούπολη! Μα τι φοβερή ❤️ ενέργεια ήταν αυτή! Χρόνια πολλά @thema_cafe Να μη περιμένουμε αλλά δέκα χρόνια για να έρθω 😁🤣🤣Μου αρέσει να σε πειράζω @sakisthema Σοβαρά τώρα αν έρθετε #alexandroupoli να βολταρετε από το @thema_cafe γιατί εκτός από ωραίο μαγαζί έχει και φοβερό καφέ και φανταστικό φαγητό τέλειο κόσμο ωραίες φατσουλες και απίθανο παρεακι που δουλεύει εκεί και σου φτιάχνει τη διάθεση! Μπράβο ρε παιδια ωραία ομάδα! Μη ξεχάσω τα απίθανα #cocktails με η χωρίς αλκοόλ 😁 και την πολύ καλή μουσική 🎶 άλλο μαγικό 🌸 συστατικό! Μπράβο κ πάλι μπράβο! Επίσης με ρωτάτε που μένω! Ναι έχετε δίκιο! 😍 το δωμάτιο μου είναι φανταστικό! Αν και όλα τα δωμάτια από ότι είδα στο ολοκαίνουργιο @31doorshotel είναι άψογα!!!! 😍Πολύ άνετα Και μοσχομυριστα! Δεν θα σχολιάσω τα θεϊκά κρεβάτια της @cocomatworld δεν θέλεις να φύγεις από το δωματιο! Πρέπει να κοιμηθείς για να καταλάβεις! Όσο για τον διευθυντή του @31doorshotel Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια! Όταν ο μαθητής γίνεται άξιος διάδοχος των εξαιρετικών του δασκάλων στην κορυφαία #hotel #managment της βαριας βιομηχανίας του τουρισμου στη χώρα @hotelbraingroup! Ουπς πέρασε η ώρα! Τρεχω να προλάβω!!! σε λίγο πετάω😁! Πολλά φιλιά 😋 σε όλους 😘

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on

Συγκεκριμένα η ραδιοφωνική παραγωγός είναι λάτρης των social media και μάλιστα, του Instagram και δεν χάνει ευκαιρία να αναρτήσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της!

Η Μάγκυ, λοιπόν, πόζαρε πρόσφατα με… κολασμένη στολή και περούκα για να γιορτάσει το Halloween. Στην λεζάντα που συνόδευσε το «καυτό» στιγμιότυπο έγραψε χαρακτηριστικά: «Trick or treat (Φάρσα ή κέρασμα)».

View this post on Instagram

Trick or treat? 💗 Καλημέρα αγαπημένο παρεακι! Πως σας φαίνομαι με καρέ μαλλί? Μου πάει το ροζ φούξια? Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα δικά μου! Τα πάω πιο καλά με τα μακριά και καστανομαυρα! Αλλά είπα να γελάσω λίγο με τις φίλες μου και να ντυθούμε και εμείς στο #halloween #party 🎉! Μη μου πείτε ότι η γιορτή είναι ξενοφερτη κτλ! Θα συμφωνήσω αλλά και τι με αυτό? Άλλη μια καλή ευκαιρία για να βάλουμε λίγο χρώμα τρελα κ χαμόγελο ☺ στη ζωή μας! Και επειδή δεν θέλω να σας αφήσω χωρίς να δοκιμάσετε την φανταστική τούρτα που κρατάω σας έχω 🎃•HALLOWEEN•GIVEAWAY•🎃‼ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ‼ BOO 👻 5 τυχεροί θα κερδίσουν την απεικονιζόμενη halloween unicorn τούρτα προς απόλαυση τους 🔻like στην φωτογραφία 🔻follow @passarella_zaxaroplasteia 🔻tag 2 φίλους σας Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 01.11 και οι 5 τυχεροί θα λάβουν προσωπικό μην ότι κέρδισαν😀❤️ Good Luck🍀 #διαγωνισμός #passarella

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on

Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει λίγο, η πανέμορφη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, άφησε την περούκα και έβαλε το μαγιό της για μία τελευταία βουτιά!

Οι πόζες της «έριξαν» το Instagram ενώ έγραψε στην λεζάντα: «Χτες και προχτές στο Halloween party φορούσα γουνάκι και σήμερα μαγιό! Τέλειο; Απολαύστε τη μέρα γιατί είναι υπέροχη!

Εγώ πάω για μπλουμ. Για να μην γκρινιάζουν οι γκρινιάρηδες… η τελευταία φώτο! Πειράζει;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χτες και προχτές στο #halloween πάρτυ 🎉 στη Κηφισιά φορούσα γουνακι και σήμερα μαγιό 👙 🤣 🤣 🤣 Τελειο? 💗😀🌊Απολαύστε τη μέρα γιατί είναι υπέροχη 😀 Εγώ πάω για μπλουμ 🏊‍♀️Η θάλασσα είναι πολύ ζεστή αυτή την εποχή 😉🙏θα κάνω και μια βουτιά για εσάς 😄😋🙌😜 Ps : Για να μη γκρινιάζουν οι γκρινιάρηδες η τελευταία φώτο 🤩🤣🤣🤣😎😎😎😝😝😝😜😜😋😋😋😋Αλλά…….. είναι και δική μου αγαπημένη 😆😆🤣🤣😙🤭😁Πειράζει? 💗 #november #inathens #smilebecauseyoucan #smile #smilemakesmehappy #greece 🇬🇷 #ilovegreece #greecebygreeks #bikinigirl #bikinibabe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024