Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε τον πρώτο του πολιτικό γάμο

Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε τον πρώτο του πολιτικό γάμο

Τον πρώτο του πολιτικό γάμο ως αντιδήμαρχος Περιστερίου τέλεσε ο Γιώργος Τσαλίκης

Τον πρώτο του πολιτικό γάμο ως αντιδήμαρχος Περιστερίου τέλεσε ο Γιώργος Τσαλίκης!

Η αρχή της πολιτικής του καριέρας

Ο Γιώργος Τσαλίκης όχι μόνο κατέβηκε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Περιστερίου αλλά κυριολεκτικά σάρωσε!

Το σαρωτικό ποσοστό

Ο ανεξάρτητος δήμαρχος Περιστερίου επανεξελέγη θριαμβευτικά από τον πρώτο γύρο, με ποσοστό 74,18% (με ενσωμάτωση 95,87%).

«Ένα Καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει .
Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς , ξεκινάει μια καινούργια πορεία .Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα !
Αντιδημαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τριτη ηλικία) .
Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία .
Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη ..Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου ..
Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης , με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστερι της καρδιάς μας ♥️για το Δήμαρχο της καρδιάς μας ♥️Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα ..Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της ..», δήλωσε σε πρόσφατη ανάρτηση του.

View this post on Instagram

Ένα Καινουργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει . Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς , ξεκινάει μια καινούργια πορεία . Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα ! Αντιδημαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τριτη ηλικία) . Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία . Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη .. Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου .. Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης , με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστερι της καρδιάς μας ♥️για το Δήμαρχο της καρδιάς μας ♥️ Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα .. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της ..♥️

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει πάρει πολύ σοβαρά την νέα του ευθύνη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που βγήκε δεύτερος σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές και ορκίστηκε πριν λίγες μέρες ανέλαβε τις αρμοδιότητές του, τις οποίες και δήλωσε μέσα από το προφίλ του στο instagram!

Η νέα του αρμοδιότητα ως αντιδήμαρχος

Μια από τις αρκετές τους εργασίες στον δήμο θα είναι και να…. παντρεύει τους δημότες που θα κάνουν πολιτικό γάμο!

Δείτε την ανάρτηση του:

Ο πρώτος του πολιτικός γάμος

Εχθές μάλιστα τέλεσε τον πρώτο του πολιτικό γάμο στο δημαρχιακό μέγαρο Περιστερίου, παρουσία και του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ακολούθησαν ευχές, αγκαλιές και φιλιά με τους νεόνυμφους καθώς και οι εθιμοτυπικές αναμνηστικές γαμήλιες φωτογραφίες και άπειρες selfies!

Ο ίδιος ο Γιώργος Τσαλίκης έμοιαζε πολύ χαλαρός και απολύτως εξοικειωμένος με το νέο του καθήκον!

Δείτε τις φωτογραφίες

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024