Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νανά Καραγιάννη: Το μυστήριο με την διαθήκη της

Νανά Καραγιάννη: Το μυστήριο με την διαθήκη της

Γιατί αφήνει όλη την περιουσία της η Νανά Καραγιάννη στην φίλη της;

Γιατί αφήνει όλη την περιουσία της η Νανά Καραγιάννη στην φίλη της;

Γιατί αποκαλύφθηκε τώρα η καινούργια διαθήκη;

Έχουν περάσει  δυόμισι χρόνια από τη μέρα που η Νανά Καραγιάννη πέθανε. Λίγες μέρες νωρίτερα όμως  ήρθε στο φως η μυστική χειρόγραφη διαθήκη της.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία υπέφερε από νευρική ανορεξία και ζούσε μέσα στη φτώχεια, αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε ένα παχυλό τραπεζικό λογαριασμό αλλά και δύο σπίτια.

Μυστήριο παρέμενε το άτομο που είχε κληρονομήσει την περιουσία. Μέχρι λίγες μέρες πριν που ήρθε στο φως το άτομο που η ίδια η Νανά Καραγιάννη ορίζει ως μόνο και απόλυτο κληρονόμο. Η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη, Αναστασία Κατηφόρη, είναι μια φίλη της την οποία γνώρισε στο νοσοκομείο και της στάθηκε το τελευταίο διάστημα της ζωής της.

View this post on Instagram

💓💓💓

A post shared by Nana Karagianni (@nanakaragianni) on

Η αρχή της φιλίας τους

«Γίναμε φίλες αυτόματα εκείνο το βράδυ. Μπήκε στο δωμάτιό μου ένα αγρίμι, και μου λέει τι κάνεις εσύ στο δωμάτιο σήκω φύγε. Προφανώς είχε κάνει λάθος δωμάτιο, έφερε τους νοσοκόμους έκανε φασαρία. Μπαίνει η νοσοκόμα της λέει κα Καραγιάννη εσείς είστε στο διπλανό δωμάτιο, η κυρία νοσηλεύεται εδώ. Κοιτάει με αυτά τα τεράστια μάτια. Μ’ αρέσεις είσαι πολύ όμορφη, μου είπε. Θα μείνω εδώ μαζί της πρόσθεσε. Αφήστε τη δεν πειράζει, είπα στους νοσοκόμους. Και εκείνη λέει θα κοιμηθώ εδώ στο κρεβάτι μαζί σου. Από αυτή τη στιγμή είσαι φίλη μου, μου είπε και κούρνιασε δίπλα μου. Ηρέμησε το πρόσωπό της και αρχίσαμε να μιλάμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Ήταν απίστευτο».

Η διαθήκη

«Αυτά τα σπίτια θα τα έγραφαν οι γιαγιάδες στη Νανά… Θεωρώ ότι θα ξεπερνούσα τα όρια αν δεχόμουν τα σπίτια. Δεν έψαξα καν αν υπήρχαν αυτά τα σπίτια και δεν με ενδιέφερε να μάθω. Τα υπόλοιπα τα δέχτηκα γιατί ήταν δικά της, τα είχε αποκτήσει από τη δουλειά της». 

Η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη αμφισβητεί τα πάντα

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Η κληρονόμος είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τίποτα.

Η Νανά έκανε αποταμίευση από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα, εγώ τα ήξερα και γι’ αυτό έβλεπα τις συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους και ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά. Καθόλου δεν ήταν στα όρια της φτώχειας.

Το σπίτι που αποφάσισε η ίδια να ζει μόνη της εμείς το καλύπταμε,  οι γονείς της, όλους τους λογαριασμούς και είναι γνωστό, υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, τα πάντα.

Εμείς καλύπταμε την καθημερινότητά της. Γιατί να βγούμε εμείς, τι να πούμε τώρα; Να πούμε όχι, δεν είναι έτσι; Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε, τίποτα άλλο,  όλα τα άλλα είναι χωρίς νόημα για εμάς. Εγώ για τα σπίτια δεν γνωρίζω. Γνωρίζω για λογαριασμούς τραπεζών με πολύ μεγάλα ποσά, αλλά για σπίτια, όχι.

Εμείς πληρώναμε το ενοίκιό της, τώρα αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιο τρόπο, τι να σας πω, είναι άγνωστο για εμάς όλο αυτό.

Οι γιαγιάδες της δεν της είχαν γράψει σπίτια. Δεν είχαν κάνει τέτοιες ενέργειες, όχι. Το σπίτι στο Χαλάνδρι δεν το είχε γράψει η μητέρα μου στη Νανά. Τα σπίτια των γιαγιάδων δεν έχουν καμία σχέση.

Αυτά όλα είναι ενέργειες ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είναι καλά. Όταν κάποιος είναι ασταθής ψυχιατρικά, δεν μπορώ να έχει καθαρή σκέψη και η ασθένεια αυτή δεν αφήνει έναν άνθρωπο να σκέφτεται καθαρά και να έχει άποψη. Είναι συγκεχυμένη η σκέψη του ασθενούς. Μας τα είχαν πει οι γιατροί, αλλά δεν κάναμε ενέργειες περισσότερες. Την αφήναμε να κάνει ότι θέλει, να λέει ότι θέλει στις συνεντεύξεις, δεν μας πείραζε αν έλεγε αναλήθειες», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024