Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλουμε να βαπτίσουμε την κόρη μας στη θάλασσα»

Ελεονώρα Μελέτη: «Θέλουμε να βαπτίσουμε την κόρη μας στη θάλασσα»

Η  οικογένεια για την Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως είναι απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Η  οικογένεια για την Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως είναι απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, περνάει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη και της κόρης τους Αλεξάνδρας.

Ως λάτρης των social media η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύει συχνά στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Br9x9A6g9qz/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

Πολλές μητέρες με ρωτάτε τη γνώμη μου για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας Β. Τι σκέφτομαι τι αποφάσισα να κάνω… σκέφτομαι πως το παιδί μου δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είναι στη λίστα με τα κρούσματα μηνιγγίτιδας στη χώρα μας… σκέφτομαι πως δεν θέλω να πάθει το παραμικρό κακό ενώ θα μπορούσα να το είχα προστατεύσει. Σκέφτομαι πως η μηνιγγίτιδα Β είναι ύπουλη,με ραγδαία εξέλιξη κ μοιραίες επιπτώσεις! Κ αποφάσισα πως θα κάνω στην Αλεξάνδρα το εμβόλιο. Το συζήτησα με τον παιδίατρο μας, κ ξέρω πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να επιλέξω. 13 Δεκεμβρίου θα κάνουμε το εμβόλιο. Ένα δώρο για το μωρό μου πριν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα γεμίσουν το σπίτι, κ μια ευκαιρία για την Αλεξάνδρα ο γιατρός να της βάλει ακόμα ένα από τα αγαπημένα της πολύχρωμα τσιρότα που τόσο της αρέσει να επεξεργάζεται! #baby #babyalexandra #mybaby

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

View this post on Instagram

Sssshhhh….

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Αυτή τη φορά, η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ του Σαββάτου, δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.

Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

«Ποσό τυχερή να είμαι η μαμά σου, να σε κρατάω αγκαλιά κ να ανασαίνω το άρωμα σου, να με κοιτάς κ να γελάς, να αγγίζεις τα μαλλιά μου, να μου φιλάς το πρόσωπο, να Σ έχω αγκαλιά μου! Για σένα λουλουδάκι μου θα γράφω εγώ στιχάκια, να στ ακουμπάω απαλά στα τρυφερά χειλάκια! Υγ: άλλη παιδί δεν έκανε μόνο η ΜαρΓιω το Γιάννη»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στο προφίλ της στο Instagram:

Η βάπτιση

«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου αλλά η ιδέα είναι αυτή», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη σε πρόσφατη συνέντευξη της.

View this post on Instagram

Backstage από το παραμυθένιο τρέιλερ για τα «μεσάνυχτα». Που φέτος θα είναι «μεσάνυχτα» αλλά λίγο νωρίτερα… είμαι ενθουσιασμένη που τη Δευτέρα ξεκινάμε γυρίσματα. Μια εκπομπή που αγαπώ γιατί με φέρνει μέσα από τις ιστορίες ανθρώπων πιο κοντά στον ίδιο μου τον εαυτό. Κ φέτος η ομάδα της εκπομπης δίνει εδώ κ μήνες τον καλύτερο της εαυτό για να μπορούμε μαζί να μοιραστούμε σκέψεις κ συναισθήματα ακουγοντας … #latenight #latenightshow #tvhostess #mesanyxta @alphatv #makeup/hair: @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

«Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δε θέλω να αναστατωθεί. Πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω παιδάκια να κλαίνε υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το ιερό νόημα της βάφτισης»συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024