Για σχεδόν 40 χρόνια, όταν σκέφτεσαι heavy metal είναι αδύνατον να μην περάσει από το μυαλό σου το όνομα Iron Maiden.

Με σταθερή παρουσία στην κορυφή από το 1975, το συγκρότημα που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχει αφήσει το στίγμα του και θα περάσει στην ιστορία ως ένα από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα στην ιστορία της heavy metal μουσικής.

Ένα μέλος αυτού του θρυλικού συγκροτήματος, τον τραγουδιστή, Μπρους Ντίκινσον θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσους όσοι βρεθούν απόψε στο θέατρο Παλλάς.

Είτε είσαι από τους φαν του συγκροτήματος και έχεις περάσει την εφηβεία σου με τους Iron Maiden στο προσκεφάλι σου είτε όχι το να δεις ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της μέταλ μουσικής στη σκηνή έχει από μόνο του τρομερό ενδιαφέρον.

Μακριά από συναυλιακή αρένα σε ένα χώρο με άψογη ακουστική ο Dickinson θα κάνει τα μαγικά του και δεν θα αφήσει κανένα ανεπηρέαστο.

Το οπλοστάσιο της θρυλικής αυτής μπάντας μετράει πάνω από 150 τραγούδια, ενώ και ο ίδιος ο Ντίκινσον έχει πολλές επιτυχίες από μόνος του.

Ας δούμε κάποια από τα τραγούδια τόσο των Iron Maiden, όσο και του Μπρους Ντίκινσον που έχουν σημαδέψει την καριέρα και των δύο.

Fear of The Dark – Iron Maiden

Seventh Son of a Seventh Son – Iron Maiden

 Run To The Hills – Iron Maiden

The Number Of The Beast – Iron Maiden

The Trooper – Iron Maiden

Tattooed Millionaire – Bruce Dickinson

Darkside of Aquarius – Bruce Dickinson

Chemical Wedding – Bruce Dickinson

Broken – Bruce Dickinson

Tears of The Dragon – Bruce Dickinson

Γράψτε το σχόλιό σας