Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Σπαλιάρας: Το μήνυμα του για την απώλεια του πατέρα του

Γιάννης Σπαλιάρας: Το μήνυμα του για την απώλεια του πατέρα του

Η φωτογραφία και τα λόγια καρδιάς, που έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του

Η φωτογραφία και τα λόγια καρδιάς, που έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον πατέρα του,

View this post on Instagram

Thanx www.oneman.gr

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

«Ήμουν ήδη σε ψυχολογικό σοκ»

«Όταν πήγα στο Survivor ακόμα δεν είχα συνέλθει από τον χαμό του πατέρα μου. Νόμιζα ότι το παιχνίδι θα με βοηθούσε, αλλά ήμουν ήδη σε ψυχολογικό σοκ. Όταν μπήκα στο Survivor, έπαθα ένα δεύτερο ψυχολογικό σοκ», εξομολογήθηκε στο περιοδικό Down Town, ο ίδιος ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το μήνυμα του εννέα μήνες μετά

«Εννέα μήνες που έφυγες παλικάρι μου κι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω… Σου είπα “περίμενε ρε Μπάμπη να με δεις, να με καμαρώσεις”, αλλά βιάστηκες να φύγεις. Καλά τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις, αλλά να έχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς… Σου αφιέρωνα κάθε αγώνα και κάθε νίκη μου και ελπίζω να με έβλεπες από την γειτονιά των αγγέλων και να είχες παρέα εκεί… Σ’ αγαπάω και θα σε αγαπάω πάντα και θα σε θυμάμαι παλικάρι μου», έγραψε, προκαλώντας συγκίνηση παλαιότερα ο Γιάννης Σπαλιάρας.

View this post on Instagram

9 μήνες που έφυγες παλικαρι μου και ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω ..σου είπα περίμενε ρε Μπαμπη να με δεις να με καμαρώσεις αλλα βιαστηκες κ έφυγες …καλα τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλα να εχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς …σου αφιέρωνα καθε αγώνα και καθε νίκη μου και ελπιζω να με έβλεπες απο την γειτονια των αγγέλων και να χεις παρεα εκεί …σ αγαπάω και θα σε αγαπάω πάντα και θα σε θυμάμαι παλικάρι μου

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

Η σημερινή συγκινητική του ανάρτηση

Με αφορμή τη συμπλήρωση των τριών χρόνων από εκείνη τη τραγική ημέρα ο Γιάννης Σπαλιάρας σήμερα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα instastory με δυο φωτογραφίες των γονιών του από το παρελθόν και έγραψε: «τρία χρόνια που έφυγες παλικάρι μου και είναι σαν χθες…σ’αγαπώ».

Η νέα επαγγελματική πρόταση

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα παίξει σε σειρά του Netflix και δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Η σειρά αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90. Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα υποδυθεί έναν πράκτορα της CIA ελληνικής καταγωγής και μάλιστα έχει κλείσει για 15 ολόκληρα επεισόδια.

«Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια» εξήγησε για τον ρόλο του ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόσφατα, μιλώντας στην εκπομπή  «Καλοκαίρι #not».

Πρόσφατα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα αλλά και βίντεο και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια των followers ήταν πάρα πολλά.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

9be41d12-3d5c-4b5a-8d75-c14f0f878bd167d908cb-f6dc-427e-a9fc-2f807890285860214d99-c127-430b-986a-842b30803f99

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024