Ο Νοέμβριος είναι εδώ. Πρόκειται για έναν μήνα που όπως φαίνεται του αρέσει να… προκαλεί!

Μέχρι σήμερα, ήταν γνωστός ως «No Shave November», δηλαδή προκαλεί τους άνδρες να μην ξυριστούν για ολόκληρο το μήνα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Ωστόσο, το ίντερνετ είναι ένας… υπέροχος κόσμος. Όπως φαίνεται το να μην ξυρίζεσαι για ένα μήνα δεν ήταν αρκετό, ενώ την ίδια στιγμή είναι και -σχετικά- εύκολο. Έτσι, το ίντερνετ αποφάσισε να μας προκαλέσει με κάτι… δυσκολότερο.

Η νέα η πρόκληση ονομάζεται «No Nut November» και απαγορεύει την εκσπερμάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοέμβρη.

Οι κανόνες

​Οι κανόνες απαγορεύουν οποιαδήποτε μορφή σεξ, είτε με παρέα είτε κατά μόνας. Πορνογραφία και στύσεις επιτρέπονται, ωστόσο χωρίς να ακολουθήσει εκσπερμάτωση!

Μάλιστα, όποιος παραβεί του κανόνες, έστω και μία φορά, αποκλείεται!

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες του διαδικτύου ανταποκρίθηκαν με μερικές πραγματικά «εμπνευσμένες» αναρτήσεις, που αποτυπώνουν τη μεγάλη αποφασιστικότητά τους να βγουν νικητές!

Αν θεωρείτε ότι πρόκειται για κάτι δύσκολο, το Twitter είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βγείτε νικητές!

https://twitter.com/Vip_Raghuvaran/status/1190258065175482369?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1190258065175482369&ref_url=https%3A%2F%2Fsputniknews.gr%2Fvideoclub%2F201911025099556-I-nea-diadiktyaki-proklisi-pou-zorizei-katholou-espermatosi-to-noemvri-binteo%2F

Μάλιστα, σελίδες πορνογραφικού υλικού, οι οποίες αντιτίθενται σε αυτό το… έθιμο που πάει να καθιερώσει το ίντερνετ ήδη έχουν εκφράσει την αντίδρασή τους!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο