Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά βήματα, τον έρωτα και την προσωπική της ζωή

Τα νέα της επαγγελματικά βήματα

«Δουλεύω πολύ με το Instagram, με προϊόντα και γενικότερα με τις συνεργασίες μου. Ετοιμάζω και κάποια δικά μου πράγματα, γυναικείας φύσεως, όπως κάποια κοσμήματα.», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Σε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και τώρα που τα ξέρω κάθομαι σπίτι μου»

«Ο κάθε άνθρωπος είναι μία προσωπικότητα. Δηλαδή θα σκεφτόμουν πού απευθύνεται το κόνσεπτ της εκπομπής. Εγώ αισθάνομαι ότι τα έκανα όλα αντίστροφα. Δεν είναι ότι τώρα τα ξέρω όλα, αλλά είμαι πολύ καλύτερα. Σε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και τώρα που τα ξέρω κάθομαι σπίτι μου», παραδέχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα τηλεοπτικά της σχέδια

Ποια είναι τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια; «Δεν θέλω να κάνω κάτι για να το κάνω, γιατί είναι σαν να ακυρώνω, όλα τα υπόλοιπα που έβαλα το χεράκι μου για να τα φτιάξω. Η τελευταία μου δουλειά ήταν μία πολύ ωραία δουλειά, που δεν θέλω να την ακυρώσω», απάντησε με ειλικρίνεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι γίνεται με το My Style Rocks;

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Για φέτος δεν έχω κάποια ενημέρωση», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η προσωπική της ζωή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε μία καλή συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει, να νοιάζομαι τον άλλον, να τον σκέφτομαι, γιατί όλοι μας έχουμε τους προβληματισμούς μας, τις ανησυχίες μας, τις καλές μας μέρες».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο