Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς ανακοίνωσε ο Ομπάμα τον θάνατο του Μπιν Λάντεν και πώς ο Τραμπ του Μπαγκντάντι

Πώς ανακοίνωσε ο Ομπάμα τον θάνατο του Μπιν Λάντεν και πώς ο Τραμπ του Μπαγκντάντι

Ο λόγος του Τραμπ, ο οποίος διήρκησε πάνω από 40 λεπτά, είναι γεμάτος γκριμάτσες, κινήσεις χεριών ενώ ακολούθησε φρασεολογία η οποία θύμισε γλώσσα… καφενείου.

Με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ανακοίνωσε στον αμερικανικό λαό ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, την εξόντωση του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, σε σχέση με τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα, σε αντίστοιχη περίπτωση.

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, που προβλήθηκε στο σόου του Τζίμι Κίμελ, δείχνει τις διαφορές ανάμεσα στους δύο αρχηγούς, τόσο στο ύφος αλλά και το… ήθος τους.

Ο Ομπάμα, κατά την ανακοίνωση της είδησης για την εξόντωση τα του επικεφαλής της Αλ Κάιντα, Οσάμα μπιν Λάντεν, εμφανίζεται σοβαρός και μετρημένος μπροστά στις κάμερες, ολοκληρώνοντας τον λόγο μόλις μέσα σε λίγα λεπτά.

Από αντίποδα, ο λόγος του Τραμπ, ο οποίος διήρκησε πάνω από 40 λεπτά, είναι γεμάτος γκριμάτσες, κινήσεις χεριών ενώ ακολούθησε φρασεολογία η οποία θύμισε γλώσσα… καφενείου.

«Πέθανε σαν σκυλί, ένα όμορφο σκυλί. Δεν παίρνω τα εύσημα γι’ αυτό αλλά ποτέ δεν το κάνω. Είναι εντάξει, αλλά είμαστε εδώ πέρα και θα γράψω ένα βιβλίο, μάλλον 12 βιβλία, τα οποία όλα θα είναι εξαιρετικά» δήλωσε ο Τραμπ μπροστά στις κάμερες.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024