Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σνικ και Ηλιάνα σε νέα έξοδο - Δυναμώνει ο έρωτας

Σνικ και Ηλιάνα σε νέα έξοδο – Δυναμώνει ο έρωτας

Ο έρωτας του γνωστού ράπερ Σνικ και της καλλονής Ηλιάνας Παπαγεωργίου δυναμώνει μέρα με την μέρα και σίγουρα δεν μπορούν να το κρύψουν!

Ο έρωτας του γνωστού ράπερ Σνικ και της καλλονής Ηλιάνας Παπαγεωργίου δυναμώνει μέρα με την μέρα και σίγουρα δεν μπορούν να το κρύψουν!

Το τελευταίο διάστημα ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους έχει συλλάβει επανειλλημένως να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι, να αγκαλιάζονται και να ανταλλάζουν φλογερά φιλιά στην μέση του δρόμου.

Ακόμα και αν το γνωστό μοντέλο προσπάθησε να «κρατήσει» την σχέση της μυστικό, όπως συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν με την προσωπική της ζωή, τελικά προδόθηκε από τις εκφράσεις της και τον ενθουσιασμό της σε… δηλώσεις της.

«Τα φαινόμενα απατούν, οι φωτογραφίες όχι»

«Δεν δουλεύω και στη Nasa, όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Όλα στο μυαλό μας είναι και αν θέλουμε μπορούμε να το προσπαθήσουμε.

Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου που ήμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πια σ’ αυτή τη φάση. Τώρα χρειάζομαι κι άλλα πράγματα για να είμαι ολοκληρωμένη.

View this post on Instagram

Cards on the table ♦️

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Έχω μάθει να επενδύω σε εξαιρέσεις. Επενδύστε λίγο στην εξαίρεση του κανόνα και θα περάσετε πολύ καλά!» είχε δηλώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τα προσωπικά μου τα κρατάω για τον εαυτό μου, γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να τα ζω. Τώρα αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, κάν’ το, ζήσε όπως θέλεις. Και μια φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει και τίποτα!

https://www.instagram.com/p/B3z7EgSn-fW/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα φαινόμενα απατούν, αλλά σε άλλο θέμα. Όχι στη φωτογραφία.» δήλωσε σχολιάζοντας τις φωτογραφίες, που την θέλουν να περπατά αγκαλιασμένη με τον Snik, επιβεβαιώνοντας σχεδόν… όλες τις φήμες!

Νέα κοινή εμφάνιση

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έκανε μία νέα δημόσια εμφάνιση. Περπατώντας ο ένας στο πλάι του άλλου, με χαλαρή διάθεση και ντύσιμο απόλαυσαν το απόγευμά τους, αδιαφορώντας για τα βλέμματα γύρω τους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024