Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιόχανσον: «Δεν βγαίνουμε στην πόλη, αλλά το αξίζουμε»

Γιόχανσον: «Δεν βγαίνουμε στην πόλη, αλλά το αξίζουμε»

Στις επιπτώσεις που έχει στους ποδοσφαιριστές η κακή αρχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε ο Ματίας Γιόχανσον σε δηλώσεις του σε σουηδική ιστοσελίδα.

Σε δηλώσεις που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα προχώρησε ο Ματίας Γιόχανσον. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Σουηδός δεξιός μπακ τόνισε ότι η κακή εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έχει αναγκάσει τους παίκτες να μην κυκλοφορούν με άνεση στην Αθήνα. Το πιο εξωπραγματικό, όμως, αφορά στην παραδοχή του Γιόχανσον ότι το αξίζουν…

«Υπάρχει πολλή πίεση. Το βλέπεις. Ακούς πολύ γκρίνια και ίσως δεν βγεις έξω στην πόλη για να κάνεις μια γρήγορη βόλτα, όπως θα έκανες. Αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι. Όταν δεν κάνουμε αυτά που πρέπει να γίνουν, το αξίζουμε» σχολίασε σκωπτικά ο Γιόχανσον στην ιστοσελίδα «svenskafans».

Ο Γιόχανσον μίλησε για την ήττα από τη Λάρισα και εξήγησε ότι «είχαμε πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Από την άλλη, αυτοί έβρισκαν μία ευκαιρία και την έκαναν γκολ.

Έκαναν το 1-0 μετά από 38 δευτερόλεπτα. Όταν είσαι σε δύσκολη περίοδο, είναι σαν όλα να είναι εναντίον σου. Αλλά δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις γι’ αυτό».

Ο Παναθηναϊκός συνολικά δεν αποδίδει καλά, όμως, ο Γιόχανσον επισήμανε ότι και σε ατομικό επίπεδο δεν είναι αυτός που έπρεπε. «Ούτε κι εγώ έχω παίξει στο 100%.

Είναι πιο δύσκολο ακόμα, όταν όλη η ομάδα είναι σε κακή περίοδο. Αλλά ξέρω ότι τα πήγα καλά την περσινή σεζόν. Και τώρα, τα τελευταία 2-3 παιχνίδια είναι καλύτερα, οπότε πρέπει να συνεχίσω έτσι» ήταν τα λόγια του Γιόχανσον.

Καταλήγοντας, ο Γιόχανσον εξέφρασε την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει βελτίωση σύντομα: «Ναι, αισθάνομαι ωραία. Ακόμη κι αν είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου και είχαμε λίγο δύσκολη αρχή και δεν πήραμε τους πόντους που έπρεπε να πάρουμε.

Μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει καλύτερα στην αρχή. Αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όποτε θα γυρίσει, αλλά είναι δύσκολη περίοδος τώρα».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024