Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεβίλλη- Χετάφε 2-0

Σεβίλλη- Χετάφε 2-0

Η Σεβίλλη επικράτησε 2-0 της Χετάφε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη La Liga και έκανε άλμα Champions League.

Η Σεβίλλη βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό, νίκησε 2-0 την Χετάφε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και μπήκε στο γκρουπ της πρώτης εξάδας, μειώνοντας στο -1 από την κορυφή, για την 10η αγωνιστική της La Liga.

Το σύνολο του Τζούλιεν Λοπετέγκι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και βρήκε τα πολυπόθητα γκολ στο πρόσωπο των Τσιτσαρίτο Ερνάντες και Λούκας Οκάμπος.

Οι «νερβιονένσες» είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυσκολεύονταν να ανοίξουν την κλειστή άμυνα της Χετάφε. Εκτός από μία φάση με τον Νολίτο, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν περαιτέρω, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος, η Σεβίλλη συνέχισε να είναι καλύτερη και βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 69ο λεπτό. Ο Όλιβερ Τόρες βρήκε τον Τσιτσαρίτο με υπέροχη κάθετη και ο Μεξικανός τελείωσε τη φάση για το 1-0.

Στο 79′ ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τον Λούκας Οκάμπος να νικάει τον Σόρια για το 2-0. Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με τον Τζούλιεν Λοπετέγκι να «ανασαίνει» και εκείνος από τη μεριά του, μετά από προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024