Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φατιόν: «Ήμασταν πολύ διαβασμένοι»

Φατιόν: «Ήμασταν πολύ διαβασμένοι»

Ο Άντονι Φατιόν στάθηκε στον πολύ σωστό τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το ματς με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΛ ενώ τόνισε πως περίμενε να τους δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα οι «πράσινοι».

Περισσότερο απειλητικό περίμενε τον Παναθηναϊκό ο Άντονι Φατιόν όπως υποστήριξε ο μέσος της ΑΕΛ σε δηλώσεις του στην NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φατιόν:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλές ευκαιρίες, ήταν στην έδρα του. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι, όλοι την εβδομάδα τον διαβάζαμε, αυτό μας βγήκε.

Πιστεύω ότι δεν είχαμε πολλά προβλήματα, αν εξαιρέσουμε ότι απειλούσαν συνέχεια από τα πλάγια με τον Χατζηγιοβάννη και τον Μπουζούκη, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και γενικά όλα μας τα παιχνίδια μέχρι τώρα τα διαβάζουμε πολύ καλά, στεκόμαστε πολύ καλά και μας βγαίνει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το τί άλλο κρατάει από το ματς: «Την προσπάθεια σίγουρα, την προσπάθεια όλων των συμπαικτών μου και ότι μας βγαίνουν πράγματα στο γήπεδο».

Για το αν περίμενε ο Παναθηναϊκός να δημιουργήσει στην ΑΕΛ περισσότερα προβλήματα, τόνισε: «Αυτή είναι η αλήθεια, περίμενα να μας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα αλλά με τις φάσεις που δημιουργούσαν δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Παίζαμε με τον Παναθηναϊκό, βαριά φανέλα, βαριά ιστορία, αυτή η σκέψη επικρατούσε περισσότερο στο μυαλό μας, αυτό φοβόμασταν μόνο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024