Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέος «αέρας» στον Άρη μετά την έλευση Ένινγκ

Νέος «αέρας» στον Άρη μετά την έλευση Ένινγκ

Τα νέα στοιχεία που πέρασε στο παιχνίδι των κίτρινων ο Γερμανός τεχνικός.

Είθισται κάθε αλλαγή προπονητή να φέρνει θετικά αποτελέσματα στις ομάδες και ο Άρης δεν αποτέλεσε εξαίρεση στο πρόσφατο ντεμπούτο του Μίχαελ Ένινγκ.

Ο Γερμανός τεχνικός σίγουρα δεν κρατάει μαγικό ραβδάκι και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει τα πάντα στην ομάδα. Ωστόσο, έχει βάλει κάποια δικά του στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, ενώ στόχος του είναι από αγώνα σε αγώνα η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς.

Ο Ένινγκ θέλει να περάσει στον Άρη τη δική του φιλοσοφία, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο. Τα πρώτα δείγματα γραφής, πάντως, από την παρουσία του Γερμανού προπονητή στον πάγκο των κίτρινων, τόσο στις προπονήσεις όσο και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, κρίνονται ως θετικά.

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άρη μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΛ και Ολυμπιακό δεν ήταν και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, παρά ο γεγονός ότι ο υπηρεσιακός προπονητής Τόλης Τερζής δούλεψε αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Η έλευση του Ένινγκ άλλαξε προς το καλύτερο το κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ η παρουσία του έδωσε κίνητρο σε όλους τους ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο και να διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024