Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραμίρεθ: «Ο ΟΦΗ σκόραρε δίκαια, χάσαμε την συγκέντρωση μας»

Ραμίρεθ: «Ο ΟΦΗ σκόραρε δίκαια, χάσαμε την συγκέντρωση μας»

Ο Κίκο Ραμίρεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον ΟΦΗ, μίλησε για την έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του, κάνοντας λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Ξάνθη υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, με τους «Ακρίτες» να χάνουν 2-0 από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Ο προπονητής της φιλοξενούμενης, Κίκο Ραμίρεθ, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είδαμε δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ διαφορετικά. Ο ΟΦΗ σκόραρε δίκαια, έγινε ένα πολύ έντονο ματς. Ήταν πιο πιεστικοί από εμάς, είχαν περισσότερες ευκαιρίες από εμάς, εκτός του πέναλτι που έχασαν.

Μετά το πρώτο γκολ οι παίκτες μου έχασαν την συγκέντρωση τους και ασχολήθηκαν με άλλους παράγοντες όπως η διαιτησία, κάτι που μας έκανε κακό.

Εμείς πηγαίνουμε αγώνα με τον αγώνα, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο, είμαστε σε δύσκολη θέση σήμερα. Πιστεύω ότι κάθε ομάδα θα έχει τις καλές και κακές στιγμές της, σήμερα η δική μου είχε την κακή της στιγμή ενώ ο αντίπαλος ήταν σε καλή μέρα.

Θα πρέπει να αναλογιστούμε τις καταστάσεις, να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή τη στιγμή και να συνεχίσουμε να ανταγωνιζόμαστε στους επόμενους αγώνες. Στο τέλος της χρονιάς κερδίζονται οι στόχοι, τώρα προέχει να δουλέψουμε».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024