Οι ρυθμοί ζωής πλέον είναι καταιγιστικοί. Η καθημερινότητα τρέχει και μεις… τρέχουμε από πίσω της να την προλάβουμε. Είναι λοιπόν λογικό, να αποζητούμε την απόλυτη χαλάρωση, στις λίγες ελεύθερες ώρες που μας απομένουν.

Αυτή την παραπάνω σκέψη συμμερίζονται εκατοντάδες εταιρίες, οι οποίες έχουν δημιουργήσει χιλιάδες προϊόντα για τις γυναίκες.

Τι γίνεται ωστόσο στα χαλαρωτικά προϊόντα για τους άντρες; Εκεί υπάρχει ένα κενό.

Αυτό το κενό ήρθαν να καλύψουν κάποιες… ιδιοφυΐες!

Ήρθε το Testicuzzi

Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι μέσω του Kickstarter, μίας ιστοσελίδας στην οποία άτομα ψάχνουν λεφτά για να στηρίξουν οικονομικά τις επιχειρηματικές τους ιδέες, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια συσκευή με στόχο να κρατήσει τους όρχεις ζεστούς και χαλαρούς.

Ο λόγος για το Testicuzzi. Ένα τζακούζι αμιγώς για τους όρχεις.

Ασφαλές και… luxury

Μάλιστα, η ομάδα πίσω από αυτό, μας εγγυάται ότι το προϊόν αυτό είναι ασφαλές για χρήση καθώς έχει τεσταριστεί αρκετές φορές και έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι ποιότητας.

Το Testicuzzi προσφέρει εργονομική ανάπαυση των όρχεων… έχοντας μάλιστα και σιλικονούχο «μαξιλαράκι» για πλήρη ανάπαυση.

Μάλιστα, για εσάς που θέλετε τα καλύτερα και ακριβότερα μπορείτε να κάνετε δικό σας το χλιδάτο Testicuzzi φτιαγμένο από χρυσό 14άρων καρατίων!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που δημιούργησαν

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο