Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Έγινε μελαχρινή!

Ιωάννα Τούνη: Έγινε μελαχρινή!

Το σέξι κορίτσι, Ιωάννα Τούνη, αποφάσισε να αλλάξει το λουκ και το χρώμα των μαλλιών της

Το σέξι κορίτσι, Ιωάννα Τούνη, αποφάσισε να αλλάξει το λουκ και το χρώμα των μαλλιών της!

https://www.instagram.com/p/B39s7DhJhCQ/

Επιστροφή στο φυσικό της χρώμα

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί πλέον να είναι μια όμορφη και σέξι παρουσία, όμως στα εφηβικά της χρόνια ήταν εντελώς διαφορετική….

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία εκρηκτική ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη, που την γνωρίσαμε μέσα από το show μόδας «My Style Rocks» και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να… μαγνητίζει τα βλέμματα όλων πάνω της!

Οι κατηγορίες περί photoshop

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φορά ένα στενό μαύρο παντελόνι και ποζάρει με την πλάτη της στραμμένη στο φακό!

Δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι, που μόλις την είδαν, έσπευσαν να την κατηγορήσουν για photoshop και επεξεργασία της εικόνας, ώστε να επιτύχει το συγκεκριμένο αισθητικό αποτέλεσμα!

Τότε η Ιωάννα Τούνη θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μία και καλή, ανάρτησε σε μορφή InstaStory ένα βίντεο, με την ίδια πόζα, στον οποίο όμως κουνιέται, αποδεικνύοντας έτσι σε όλους ότι πρόκειται πραγματικά για το σώμα της!

Εξάλλου η ξανθιά καλλονή έχει θίξει και στο παρελθόν το θέμα «photoshop» και δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει την αλήθεια με… φωτογραφίες, πριν αλλά και μετά το photoshop!

Οι αποδείξεις

Συγκεκριμένα παλαιότερα η Ιωάννα Τούνη, ανάρτησε δύο φωτογραφίες της, μία με και άλλη μία χωρίς photoshop για να δείξει πως σχεδόν τίποτα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται στο Instagram!

Στην λεζάντα μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Ναι ναι! Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες». Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρώω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!».

Δείτε τις δύο φωτογραφίες

View this post on Instagram

Με & χωρίς #photoshop 😱💣🌪 Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κάνε swipe left ➡️ και θα δεις την ίδια φωτογραφία, αλλά χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Ναι ναι! Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες» που ενδεχομένως θαυμάζεις ή απορείς, πως γίνεται ο θεός να τους τα έδωσε όλα & εσένα να σε 💩😪 Στο δια ταύτα! Μην σκας με όσα βλέπεις στα media.. δεν υπάρχει such thing as “η τέλεια γυναίκα” και δεν χρειάζεται κιόλας! Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να τρως καλά, να πηγαίνεις που & που και σε κανένα γυμναστήριο… και αν αποφασίσεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε τα πλακάκια και τα έπιπλα, μην γίνουν σαν πίνακες ζωγραφικής του Σαλβαδόρ Νταλί 😇😭❤️Σ’αγαπώ!

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Οι φωτογραφίες από την εφηβεία

Εσείς τι λέτε έχει αλλάξει πολύ από τότε;

Δείτε την έφηβη

 Το νέο λουκ

Η Ιωάννα Τούνη δεν φοβάται τις αλλαγές, για αυτό αποφάσισε να απαλλαγεί από την ξανθιά της κόμη και να κάνει τα μαλλιά της πιο σκούρα!

Ιδού και η απόδειξη!

https://www.instagram.com/p/B4AATONJbWB/

Πως σας φαίνεται;

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024