Η 30χρονη καλλονή Αντι Αντριους «παράτησε» την αφοσίωσή της στο θεό προκειμένου να ακολουθήσει τα όνειρά της… Κι αυτά δεν ήταν άλλα από το να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Μεγάλωσε στις ΗΠΑ ως θεοφοβούμενο κορίτσι, ωστόσο εγκατέλειψε την «Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Έσχατων Ημερών» κι εισήλθε στη βιομηχανία του ερωτικών ταινιών.

https://www.instagram.com/p/B393sVjFz4P/

Η ίδια δηλώνει καταπιεσμένη όσον αφορά στην προηγούμενη ζωή της, ενώ μιλώντας για το περιστατικό που την έκανε ν’ αλλάξει γνώμη, εξομολογείται:

«Οταν μου απαγόρευσαν να γίνω κουμπάρα στο γάμο της αδερφής μου, επειδή το φόρεμά μου θεωρήθηκε άσεμνο για τα δεδομένα των Μορμόνων, το ξανασκέφτηκα».

Η ζωή της

Μεγαλώνοντας, οι γονείς της Άντι επέμειναν να είναι αυστηρά θρησκευόμενη ωστόσο της επέτρεψαν να διαλέξει η ίδια το δόγμα που θα ακολουθήσει.

Οταν έκλεισε τα 17, η Άντι με τους περισσότερους από 70 χιλ. ακολούθους στο Instagram μπήκε στο ποίμνιο της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Έσχατων Ημερών.

Πριν εισέλθει στις τάξεις των Μορμόνων, η Άντι είχε κάνει μόνο μια φορά σεξ και ακολουθούσε πιστά τους κανόνες που απαγόρευαν την προγαμιαία συνουσία, γεγονός που την απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από την πραγματική της ταυτότητα.

Για 18 μήνες ακολούθησε το δρόμο της ιεραποστολής και μέχρι τα 26 της δεν ξανάκανε σεξ.

https://www.instagram.com/p/B3r_zwelO3n/

«Ήμουν πολύ σεξουαλικά καταπιεσμένη. Ουσιαστικά, είσαι καλόγρια, αφοσιωμένη στην πίστη σου γι’ αυτό το χρονικό διάστημα» ανέφερε η Άντι.

Όταν εγκατέλειψε την εκκλησία το 2017, η Άντι μετακόμισε στην Καλιφόρνια και έγινε ηθοποιός, αλλά δεν κατόρθωσε να βρει δουλειά, παρά το γεγονός ότι είχε πτυχίο πανεπιστημίου.

Αντ’ αυτού εργάστηκε ως στριπιζέζ, όπου γνώρισε πολλούς ατζέντηδες πορνό. Τελικά, τον περασμένο Γενάρη, η Άντι έκλεισε το πρώτο της πορνό-συμβόλαιο.

https://www.instagram.com/p/B3Zf0OflmnF/

https://www.instagram.com/p/B3CnnEyF2xd/

https://www.instagram.com/p/B2wvHAildsq/

https://www.instagram.com/p/B2c-o45FpJP/

https://www.instagram.com/p/B1NHhRLlL5-/

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο