Όλοι οι χρήστες των smartphone κινητών είναι εξοικειωμένοι με τους χάρτες της Google Maps, εφαρμογή που μας επιτρέπει να βρούμε την καλύτερη και γρηγορότερη διαδρομή για τον προορισμό μας.

Καθ’οδόν βρίσκονται αναβαθμίσεις και νέες προσθήκες στους χάρτες, οι οποίες θα βοηθούν τους οδηγούς στην καλύτερη πλοήγησή τους, με ποικίλες δυνατότητες όπως να αναφέρουν περιστατικά όπως τα τροχαία ατυχήματα, που επηρεάζουν την ταχύτητα ενός οδικού άξονα.

Σε πραγματικό χρόνο οι αναφορές των χρηστών

Οι αναφορές των χρηστών θα γίνονται σε πραγματικό χρόνο και όλοι οι χρήστες, ανεξαρτήτως επιλογής λογισμικού, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εν λόγω αναβαθμίσεις. Οι οδηγοί θα μπορούν να αναφέρουν ατυχήματα, οδικούς άξονες όπου η ταχύτητα παρακολουθείται και μεμονωμένα σημεία με κίνηση.

Το πλάνο των αναβαθμίσεων έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται σταδιακά, από την περασμένη εβδομάδα.

Οι νέες προσθήκες

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες συμπεριλαμβάνονται η δυνατότητα αναφοράς εργασιών στους οδικούς άξονες, κλειστών λωρίδων κυκλοφορίας, ακινητοποιημένων οχημάτων όπως και πεταμένων αντικειμένων στο δρόμο, που θα μπορούσαν να διαταράξουν την ομαλή κυκλοφορία των οδικών δικτύων.

Γράψτε το σχόλιό σας