Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρομπ Λόου: «Δεν εκμεταλλεύτηκα σωστά το σκάνδαλο»

Ρομπ Λόου: «Δεν εκμεταλλεύτηκα σωστά το σκάνδαλο»

Μία περίεργη προσέγγιση έχει ο ηθοποιός Ρομπ Λόου για το ερωτικό σκάνδαλο που διέρρευσε το 1988

Μία περίεργη προσέγγιση έχει ο ηθοποιός Ρομπ Λόου για το sex tape που διέρρευσε το 1988, αφού πιστεύει ότι κατά κάποιον τρόπο τον βοήθησε να αποτοξινωθεί και να παραμείνει νηφάλιος.

Ο αγώνας για νηφαλιότητα

«Νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί», δήλωσε ο 55χρονος ηθοποιός στο «The Jess Cagle Show» και πρόσθεσε: «Ειλικρινά, το παραδέχομαι, γιατί με έκανε να είμαι νηφάλιος. Παντρεύτηκα πριν από 29 χρόνια και έχω δύο σπουδαίους γιους, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί σε κανέναν να συμβεί αυτό, χωρίς να περάσει πρώτα από ένα τέτοιο σκάνδαλο».

Όπως είπε το γεγονός αυτό τον ταρακούνησε: «Ήταν ένας από τους λόγους που καθάρισα. Ξύπνησα μια μέρα και σκέφτηκα: Τι κάνω με τη ζωή; Στα 29 μου χρόνια;».

Το sex tape

Το 1988, ο ηθοποιός βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να κάνει σεξ με ένα 16χρονο κορίτσι. Ο Λόου ήταν τότε 24 χρόνων και το περιστατικό συνέβη το βράδυ πριν κάνει μια εμφάνιση σε εκδήλωση για την υποστήριξη του Μάικλ Δουκάκις για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετά το βίντεο…. στον πάγο!

Ως αποτέλεσμα του σκανδάλου ήταν η καριέρα του ηθοποιού να μπει στον «πάγο» και επέστρεψε το 1999 στην μικρή οθόνη με το πολιτικό δράμα «The West Wing».

Το πρόβλημα και η Καρντάσιαν

«Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έκανα χρήματα, όπως συμβαίνει τώρα» δήλωσε ο Ρομπ Λόου, αναφερόμενος σε παρόμοια σκάνδαλα, όπως της Κιμ Καρντάσιαν και της Πάρις Χίλτον, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν εμπορικά τα sex tape. «Ήμουν πολύ ηλίθιος», είπε.

View this post on Instagram

Headed upriver.

A post shared by Rob Lowe (@roblowe) on

Το νέο του βιβλίο

Ο ηθοποιός Ρομπ Λόου, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, μίλησε και για την τηλεοπτική του εκπομπή που βασίζεται στο βιβλίο του «Stories I Only Tell My Friends: An Autobiography». «Μιλάω πολύ για το πώς ανέκαμψα στη δουλειά, γιατί νομίζω ότι είναι καλό να βλέπουμε συγκεκριμένα παραδείγματα. Χρειαζόμουν τα παραδείγματα όταν προσπαθούσα να αλλάξω τη ζωή μου κι αυτό πραγματεύεται η εκπομπή, επειδή είναι ένα σοβαρό, κυριολεκτικά, ζήτημα ζωής και θανάτου, αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024