Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία : Καθηγήτρια σε κολέγιο αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατί έμοιαζε με πορνοστάρ

Ρωσία : Καθηγήτρια σε κολέγιο αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατί έμοιαζε με πορνοστάρ

Μία καθηγήτρια μαθηματικών σε κολέγιο της Ρωσίας, αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή της όταν μαθητές την κατηγόρησαν, εσφαλμένα, πως εργαζόταν ως πορνοστάρ στον ελεύθερό της χρόνο.

Μία καθηγήτρια μαθηματικών σε κολέγιο της Ρωσίας, αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή της όταν μαθητές την κατηγόρησαν, εσφαλμένα, πως εργαζόταν ως πορνό σταρ στον ελεύθερό της χρόνο.

Η καθηγήτρια  31χρονη Yulia Skuratova παραιτήθηκε, συγκεκριμένα, από την θέση της στο κολέγιο μηχανολογίας του Κεμέροβο, υποστηρίζοντας πως μία ομάδα μαθητών προσπάθησε να την εκβιάσει, εξαιτίας της ομοιότητάς της με πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Η συγκεκριμένα ομάδα μαθητών εκβίασε την καθηγήτρια, παρουσιάζοντάς της μία σκηνή από ροζ ταινία, όπου η πρωταγωνίστρια της έμοιαζε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Στον αντίποδα, η καθηγήτρια αρνήθηκε την όποια ανάμειξη σε ερωτικές ταινίες, υπογραμμίζοντας την εξαιρετική ομοιότητα εκείνης και της πραγματικής πρωταγωνίστριας.

Οι μαθητές εκβίασαν την 31χρονη έναντι χρηματικών ποσών, που η ίδια δεν παρέδωσε με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα… «αντίποινα».

Οι μαθητές διέδωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως έχει διπλή «ταυτότητα» και πως τα βράδια εργάζεται ως πορνοστάρ.

Η φήμη εξαπλώθηκε τάχιστα στην πόλη του Κεμέροβο, με τον ντόρο να αυξάνεται διαρκώς, γεγονός που την υποχρέωσε να εγκαταλείψει την δουλειά της.

Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν και στο ίδιο κολέγιο, ακόμη μία γυναίκα καθηγήτρια είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024