Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάγερν έδωσε και τα 1600 εισιτήρια

Η Μπάγερν έδωσε και τα 1600 εισιτήρια

Η γερμανική ομάδα διέθεσε και τα 1600 εισιτήρια που είχε πάρει για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» – Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο φαληρικό γήπεδο.

Κατάμεστο θα είναι το «Καραϊσκάκη» το βράδυ της Τρίτης (22/10, 22:00), με τον κόσμο του Ολυμπιακού να ανυπομονεί για το σπουδαίο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών σε ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα δημιουργήσουν φανταστική ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μία τεράστια νίκη, αντάξια της ιστορία της.

Στο Καραϊσκάκη, ωστόσο, δεν θα βρίσκονται μόνο οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά και φίλοι της Μπάγερν Μονάχου. Η γερμανική ομάδα θα έχει στο πλευρό της 1600 οπαδούς, καθώς όπως έγινε γνωστό, έδωσε και τα 1.600 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον εισιτήριο ούτε για… δείγμα για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, καθώς όσοι περίμεναν η γερμανική ομάδα θα επιστρέψει εισιτήρια έμειναν με άδεια χέρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την Τρίτη (22/10) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα ξεκινήσει τη διάθεση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική πρωτεύουσα στις 6/11 για την 4η αγωνιστική.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024