Για τις σειρές, στις οποίες έχει παίξει, αλλά και για μια πολύ δύσκολη προσωπική της στιγμή μίλησε η Ελένη Καστάνη που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot.

Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση: όταν έκανε γυρίσματα ταυτόχρονα σε δύο σειρές σε διαφορετικά κανάλια, ήταν έγκυος και απέβαλε.

«Έκανα γυρίσματα για τις «Βαρβαρότητες» και ταυτόχρονα για το «Δις Εξαμαρτείν». Έχω και κάτι που θυμάμαι, που δεν είναι τόσο ευχάριστο. Τότε ήμουν έγκυος κι έχασα εκείνο το παιδάκι θυμάμαι. Κουραζόμουν πάρα πολύ και τελικά… Μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω ταυτόχρονα με το άλλο», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Για τις σειρές

Η Ελένη Καστάνη μίλησε για τις σειρές «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», «Βαρβαρότητες», «Δις εξαμαρτείν», αλλά και για σίριαλ που έκανε guest εμφανίσεις, όπως οι «Δυο Ξένοι».

Για τους «Δυο Ξένους» είπε: «Στους Δύο Ξένους με φώναξε ο Αλέξανδρος Ρήγας για να κάνω την πρώτη σκηνή και να τους φέρω γούρι. Έκανα μόνο μία σκηνή, ήμουν μαθήτρια του συγχωρεμένου του Νίκου Σεργιανόπουλου».

Το Safe Sex δεν μου θυμίζει τίποτε άλλο, μόνο το παιδί μου. Στην ταινία είμαι έγκυος σε όλα τα γυρίσματα, 5 μηνών από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι όταν προβλήθηκε είχα γεννήσει το παιδί μου.

Για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», δήλωσε:

«Σταμάτησε, δεν ολοκληρώθηκε και άφησε μέσα μου ένα τεράστιο κενό. Έως και κατάθλιψη έπαθα που σταμάτησε. Αυτό που θυμάμαι έντονα και μου το λέει ακόμα ο κόσμος όλος, είναι το «Έλα, δεν το πιστεύω!». Κάναμε αυτό το γύρισμα στα διόδια και μετά δεν μας άφησαν ξανά να πάμε για γύρισμα σε διόδια. Είχαν σκεφτεί και κάτι πολύ ωραίο. Εγώ θα σκότωνα τον Μαντά με έναν γύψινο Χριστόδουλο, αυτό ήταν γραμμένο στο σενάριο. Θα τον χτυπούσα εγώ και θα πέθαινε τελικά. Δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε ποτέ».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο