Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλτον Τζον : Βοήθησε σταρ να κόψουν τα ναρκωτικά

Έλτον Τζον : Βοήθησε σταρ να κόψουν τα ναρκωτικά

Στα νέα του απομνημονεύματα με τίτλο «Me» το είδωλο της μουσικής, Έλτον Τζον δεν αποφεύγει να αναφερθεί στα προβλήματά του με την κατάχρηση ουσιών και τον εθισμό.

Στα νέα του απομνημονεύματα με τίτλο «Me» το είδωλο της μουσικής, Έλτον Τζον δεν αποφεύγει να αναφερθεί στα προβλήματά του με την κατάχρηση ουσιών και τον εθισμό.

Από την πρώτη του επαφή με την κοκαΐνη με τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ του, Τζον Ριντ και τη ριψοκίνδυνη συμπεριφορά που ακολούθησε και τελικά την εισαγωγή του σε κλινική απεξάρτησης εξιστορεί τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων κατά των ναρκωτικών και άλλων διασημοτήτων.

Αρωγός διάσημων προσωπικοτήτων

Ο Έλτον Τζον, ηλικίας 72 ετών εξηγεί ότι έγινε ένας αρωγός διάσημων συναδέλφων του Χόλιγουντ που έδιναν μάχη με τον εθισμό. «Υποθέτω ότι επειδή ήμουν ένας υψηλού προφίλ εξαρτημένος που άλλαξε τη ζωή του πολύ δημόσια, έγινα κάποιος που οι συνάδελφοί μου αναζητούσαν, αν είχαν κάποιο πρόβλημα» σημειώνει.

Αποκαλύπτει, σύμφωνα με το Page Six, ότι όχι μόνο οδήγησε τον Ρούφους Γουέινραϊτ για αποτοξίνωση όταν «πήρε τόσο πολύ κρυσταλλική μέθη που, σε κάποια φάση, προσωρινά τυφλώθηκε», αλλά και ότι είναι χορηγός των Ανώνυμων Αλκοολικών του Eminem.

«Δυστυχώς δεν ήμουν πάντα επιτυχής»

Ο Άγγλος τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας λέει ότι προσπάθησε να βοηθήσει πολλούς καλλιτέχνες που παλεύουν με τον εθισμό και αστειευόμενος αναφέρει ότι έχει γίνει λίγο ανέκδοτο ότι ο Έλτον έρχεται πάντα κάθε φορά που ένας ποπ σταρ έχει πρόβλημα με ποτό ή ναρκωτικά – αλλά δεν τον πειράζει καθόλου. «Δυστυχώς, δεν ήμουν πάντα επιτυχής» διευκρινίζει.

Η Ντιον Γουόργουικ τού ζήτησε να βοηθήσει την ανιψιά της κάποτε, την αείμνηστη Γουίτνεϊ Χιούστον, αλλά η Χιούστον δεν ανταποκρίθηκε ποτέ. Ο Τζορτζ Μάικλ επίσης δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην προσφορά βοήθειας του Έλτον Τζον.

Πολλοί «απέφυγαν» την βοήθειά του

Έστειλε μάλιστα μια ανοικτή επιστολή στο περιοδικό Heat ζητώντας από τον Έλτον Τζον να κοιτά τη δική του δουλειά.

Ένας άλλος μουσικός που απέφυγε τη βοήθειά του ήταν ο Μπίλι Τζόελ που είχε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Έξω από τη μουσική βιομηχανία, βοήθησε και άλλους φίλους του, κυρίως τη Ντονατέλα Βερσάτσε. Μετά τον θάνατο του αδελφού της, Τζιάνι, για τον οποίο ο Έλτον Τζον ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι είχε πρόβλημα με την κοκαΐνη.

Ο Έλτον Τζον αναφέρει ότι κάλεσε μία ομάδα φίλων και συγγενών να συζητήσουν το πρόβλημα της Ντονατέλα Βερσάτσε με αποτέλεσμα να πάει για αποτοξίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024