Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέινολντς - Λάιβλι στην πρώτη φωτογραφία μαζί με το νεογέννητο μωρό τους

Ρέινολντς – Λάιβλι στην πρώτη φωτογραφία μαζί με το νεογέννητο μωρό τους

Ο Ράιαν Ρέινολντς δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Μπλέικ Λάιβλι και το τρίτο παιδί τους, που γεννήθηκε πρόσφατα, για να στείλει ένα πολιτικό μήνυμα ενόψει των εκλογών στον Καναδά.

Ο Ράιαν Ρέινολντς δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με την Μπλέικ Λάιβλι, στην οποία για πρώτη φορά φαίνεται το νεογέννητο μωρό τους, το τρίτο παιδί του διάσημου ζευγαριού.

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ  πριν από περίπου δύο μήνες έγιναν για τρίτη φορά γονείς, κρατώντας ωστόσο το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρόσφατη δημοσίευση του Ράιαν Ρέινολντς στο Twitter, επιβεβαίωσε την είδηση, καθώς ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία με τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδάκι τους στην αγκαλιά τους, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη λεζάντα:

«I love B.C. I want my daughters to experience the same natural playground I grew up in. On Oct. 21, the candidate you vote for will SHAPE CLIMATE POLICY. I’m proud of the climate progress made the last 4 years» (Αγαπώ την British Columbia. Θέλω οι κόρες μου να ζήσουν στην ίδια φυσική παιδική χαρά που μεγάλωσα και εγώ. Στις 21 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος που θα ψηφίσετε θα διαμορφώσει την κλιματική πολιτική. Είμαι περήφανος για την κλιματική πρόοδο που έχει συμβεί τα τελευταία 4 χρόνια».

Ο Καναδός ηθοποιός αποφάσισε να δημοσιεύσει την φωτογραφία ως πολιτικό σχόλιο ενόψει των επερχόμενων εκλογών στον Καναδά, για να τονίσει την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο Ράιαν Ρέινολντς κρατά στην αγκαλιά του το νεογέννητο, φορώντας έναν μάρσιπο, ενώ την ίδια στιγμή χαϊδεύει τρυφερά το κεφάλι της συζύγου του.

Το ζευγάρι, που δεν μοιράζεται σχεδόν ποτέ φωτογραφίες των παιδιών τους και σπανίως μιλούν δημοσίως γι’ αυτά, δεν έχει αποκαλύψει καν το φύλο του τρίτου μωρού, αλλά οι θαυμαστές τους πιθανολογούν πως πρόκειται για κορίτσι.

Ίσως γι’ αυτό ο Ράιαν Ρέινολντς επέλεξε στη φωτογραφία να καλύψει το πρόσωπο του παιδιού με ένα smiley face.

https://www.instagram.com/p/BpRyHBpgS3J/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BxVDv-XgDzc/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ ενώ μαζί έχουν επίσης δυο κόρες, την 4 ετών Τζέιμς και την 3 ετών Ινέζ.

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε πως είναι έγκυος τον περασμένο Μάιο όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Pokémon: Detective Pikachu στη Νέα Υόρκη με εμφανέστατα τα σημάδια της εγκυμοσύνης.

Πρόσφατα μάλιστα η Μπλέικ Λάιβλι κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Amazon μια συλλογή με όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται κάθε νέος γονιός, από πάνες και φορητά δοχεία φαγητού μέχρι μπλέντερ και καροτσάκι. Τα αντικείμενα έχει επιλέξει προσωπικά η ηθοποιό ενώ τα έσοδα θα πάνε στην οργάνωση Child Rescue Coalition.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024