Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
BTS : Συναυλία των σταρ της K-Pop θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο

BTS : Συναυλία των σταρ της K-Pop θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο

Οι σταρ της K-pop BTS θα μεταδώσουν απευθείας μία από τις επόμενες συναυλίες τους σε στάδιο της Σεούλ, στη Νότια Κορέα σε κινηματογράφους σε επιλεγμένες χώρες

Οι BTS θα μεταδώσουν απευθείας μία από τις επόμενες συναυλίες τους σε στάδιο της Σεούλ, στη Νότια Κορέα σε κινηματογράφους σε επιλεγμένες χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Οκτωβρίου διοργανώνεται μία από τις τρεις συναυλίες ‘Love Yourself: Speak Yourself’ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Σεούλ.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά σε χώρες της Ασίας, σε Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Ιαπωνία.

Επίσης θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ, αλλά με καθυστέρηση λόγω της διαφοράς ώρας.

«Αυτό το σπουδαίο γεγονός θα ενώσει τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Θα γιορτάσουν τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του γκρουπ και την άνευ προηγουμένου διεθνή φήμη του». Αυτό αναφέρει η εταιρεία διανομής του συναυλιακού φιλμ Love Yourself: Speak Yourself [The Final], Fathom Events σε δελτίο τύπου.

Και ταινία για την παγκόσμια περιοδεία

Νωρίτερα φέτος, η Fathom Events και οι BTS κυκλοφόρησαν την ταινία “Love Youself in Seoul” από τη συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του 2018 ‘Love Yourself’ σε κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο.

“Η ταινία έφερε στα ταμεία πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια και κατέρριψε το ρεκόρ εισπράξεων μέσα σε μία μέρα για κινηματογραφική προβολή» σύμφωνα με το Forbes.

Την περασμένη Παρασκευή οι BTS έδωσαν συναυλία στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας προκαλώντας αντιδράσεις οργανώσεων προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Το boyband κατέχει πλέον τον τίτλο των πρώτων μη Αράβων καλλιτεχνών που έδωσαν solo συναυλία σε στάδιο της χώρας. Οι BTS προσκλήθηκαν από τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.

Τη συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές στάδιο King Fahd στο Ριάντ, χωρητικότητας 70.000 ατόμων παρακολούθησαν 30.000 θαυμαστές του γκρουπ.

Ενώ η συναυλία χαιρετίστηκε από πολλούς θαυμαστές των BTS, άλλοι διατύπωσαν επικρίσεις ότι το γκρουπ ότι ικανοποιεί το αίτημα ενός “αυταρχικού καθεστώτος”. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν το hashtag #BTSDontGo στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το επταμελές συγκρότημα της K-pop υπερασπίστηκε την απόφαση να δώσει συναυλία σε συνέντευξη πριν από λίγο καιρό. Ο Jimin διευκρίνισε: “Για να το θέσω απλά, αν υπάρχει ένα μέρος, στο οποίο οι άνθρωποι θέλουν μας δουν, θα πάμε εκεί. Έτσι πραγματικά αισθανόμαστε”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024