Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης : Η Φ. Γεννηματά θα ζητήσει μέτρα για την τουρκική προκλητικότητα

Χρηστίδης : Η Φ. Γεννηματά θα ζητήσει μέτρα για την τουρκική προκλητικότητα

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε ότι Φώφη Γεννηματά θα ζητήσει από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να ληφθούν μέτρα κατά της τουρκικής προκλητικότητας.

«Είναι πολύ σημαντικό να βρούμε συνεννόηση και για τα ελληνοτουρκικά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε την κρίση την οποία δημιουργεί η Τουρκία και ο κ. Ερντογάν, και φυσικά για τα ζητήματα του προσφυγικού-μεταναστευτικού τα οποία δεν είναι ασύνδετα μεταξύ τους. Πρέπει να έχουμε πάντα μία εθνική στρατηγική η οποία να τηρείται από όλους».

Αυτήν την αναγκαιότητα επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ενώ υπογράμμισε:

«Η Φώφη Γεννηματά αύριο θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου θα βάλει στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές τα ζητήματα τα οποία αφορούν την προκλητικότητα της Τουρκίας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Εκεί πιστεύουμε ότι τα μέτρα και οι κυρώσεις οι οποίες υπάρχουν από τις ΗΠΑ πρέπει να αφορούν και την Ευρώπη πια και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα».

Για Τσίπρα

Επίσης ο κ. Χρηστίδης όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λογική εφόδου σε άλλες δυνάμεις, απάντησε ότι μπορεί να το λέει αυτό για όλους όσοι λένε για το αν ήταν ή όχι έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

«Σε λίγο καιρό θα παραδεχθούν κιόλας ότι όλα αυτά δεν ήταν αυταπάτες, αλλά και πως είπαν και ξαναείπαν δεκάδες ψέματα. Αυτό θα αποδειχθεί μόνο εάν υπάρξει μία ενιαία εξεταστική επιτροπή από την πρώτη μέρα στην οποία μπήκαμε στη ζώνη του ευρώ ώστε να χυθεί άπλετο φως. Άλλωστε, όλοι ξέρουν και το όνομα και τη διεύθυνση του πολιτικά υπεύθυνου και υπόλογου για το 2015: Αλέξης Τσίπρας-Μέγαρο Μαξίμου», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024