Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαφαζάνης : Το 2015 δεν είχαμε σχέδιο - Είχαμε αυταπάτες

Λαφαζάνης : Το 2015 δεν είχαμε σχέδιο – Είχαμε αυταπάτες

«Βεβαίως πήγαμε χωρίς σχέδιο» στη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015

«Βεβαίως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέδιο… Το σχέδιο ήταν αυταπάτες» δήλωσε ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης, με φόντο την αναφορά του Νίκου Βούτση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει.

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015 ο κ. Λαφαζάνης είπε χαρακτηριστικά: «Βεβαίως πήγαμε χωρίς σχέδιο». «Εγώ έδινα μάχη στη βάση της κατάργησης των μνημονίων. Εγώ έλεγα το μεν, οι άλλοι το δε» ανέφερε.

«Το σχέδιο που είχαμε ήταν αυταπάτες… Αυτό που είπε ο Τσίπρας. Τους έλεγα: «αυτά περί σκληρής διαπραγμάτευσης που λέτε είναι αφέλειες δεν θα πειστούν με σκληρή διαπραγμάτευση» πρέπει να έχουμε εναλλακτική λύση. Tα είχα πει αυτά από τις 2 Δεκεμβρίου του ’16».

«Της πλάκας ότι ζητήσαμε να κοπούν δραχμές στη Ρωσία»

Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Φρανσουά Ολάντ για τα περί αιτήματος της Ελλάδας να κοπούν δραχμές από τη Ρωσία. «Επαγγελματίας ψεύτης ήταν, έφαγε κλωτσιά από το γαλλικό λαό και τώρα δεν ξέρει που είναι» σχολίασε.  «O Tσίπρας τον είπε σε ανύποπτο χρόνο ‘’Ολαντρέου’’ γιατί ήταν ψεύτης ο άνθρωπος, και μετά το μετάνιωσε και πήγαινε και του ξεσκόνιζε τα παπούτσια» παρατήρησε δηκτικά.

«Όλη αυτή είναι ιστορία για αγρίους, είναι της πλάκας και δείχνει ότι αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον δεν εξετάζει τίποτα… Δεν τον πήρα εγώ τον Πούτιν, και ήταν αδύνατο να πάρει άλλος… Ποιος άλλος να τον πάρει; Ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη άκουγαν έξοδο από το εθνικό νόμισμα και πάθαιναν σοκ και αλλεργία. Τούς το έλεγα «πρέπει να πάμε στο εθνικό μας νόμισμα να το βάλουμε στο τραπέζι να έχουμε εναλλακτική λύση’»» τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Βαρουφάκης στο in.gr : Να παυθεί ο Στουρνάρας

Υπενθυμίζεται ότι την αναφορά περί ελληνικού αιτήματος να κοπούν δραχμές σε ρωσικό έδαφος έκανε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, επικαλούμενος απόσπασμα του βιβλίου «Un président ne devrait pas dire ça…»,

Χθες, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στο in.gr, διέψευσε κατηγορηματικά τον κεντρικό τραπεζίτη. «Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο κ. Στουρνάρας, επιβεβαιώνεται ότι θα έπρεπε να παυθεί από τη θέση του λόγω παραβίασης του ρόλου του», δήλωσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε τέτοιος σχεδιασμός από την ελληνική κυβέρνηση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024