Το Sky News Brexit-Free εγκαινιάστηκε από τον βρετανικό τηλεοπτικό όμιλο Sky News.  Το νέο pop-up κανάλι  θα απευθύνεται στους αγανακτισμένους από το Brexit τηλεθεατές καθώς δεν θα καλύπτει καθόλου το θέμα αυτό

Το νέο αυτό κανάλι θα εκπέμπει από τις 5 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ τις καθημερινές τόσο στην τηλεόραση όσο και μέσω YouTube.

Το Sky Νews θα εξακολουθήσει να καλύπτει όλες τις πλευρές του βρετανικού διαζυγίου από την ΕΕ με λεπτομέρεια στο βασικό του τηλεοπτικό δίκτυο.

Το ίδιο θα συμβαίνει και σε όλες τις σημαντικές βρετανικές και διεθνείς ειδήσεις, ανέφερε σε ανακοίνωσή του.


Τολμηρή προσέγγιση

Έρευνα που διενεργήθηκε αυτό το καλοκαίρι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ένα τρίτο των Βρετανών αποφεύγουν εντελώς τις ειδήσεις.

Περισσότερο από το 70% των ερωτηθέντων κατηγόρησε για αυτό το Brexit. Οι ερωτηθέντες επεσήμαναν ότι «έχουν αγανακτήσει από την πολιτική συζήτηση γύρω από αυτό». Το 40% απάντησε ότι «νιώθει ότι δεν έχει τη δύναμη να επηρεάσει τα γεγονότα».

«Το Sky News Brexit-free είναι μια τολμηρή προσέγγιση, όμως το να ακούμε την κοινή γνώμη (…) είναι κάτι που γνωρίζουμε ότι οι θεατές μας θεωρούν σημαντικό». Αυτό επεσήμανε ο Τζον Ράιλι επικεφαλής του Sky News.

«Το Brexit είναι ένα ιστορικό θέμα το οποίο έχει σημαντικές επιπτώσεις και θα συνεχίσουμε να το καλύπτουμε εκτενώς», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο