Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις και η απάντησή της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις και η απάντησή της

Τι έκανε η γνωστή παρουσιάστρια και δίχασε το κοινό της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2011 με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τη Νάγια, η οποία γεννήθηκε το 2013, τη Μαίρη, που γεννήθηκε το 2014 και τον μικρό Ιωάννη-Εφραίμ, που ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2018.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή με τους followers της.

Αυτή τη φορά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισκέφτηκε ζωολογικό κήπο και φωτογραφήθηκε με τον μικρό Ιωάννη Εφραίμ να κοιτάζουν τις καμηλοπαρδάλεις.

Κάποιοι από τους followers της σχολίασαν αρνητικά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να διαφημίζονται μέρη όπου τα ζώα είναι «φυλακισμένα» και μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον.

Δείτε την ανάρτησή της.

Μέσα από την εκπομπή της η ίδια δήλωσε σχετικά με τη φωτογραφία που δημοσίευσε και τα σχόλια που δέχτηκε: «Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ΄όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη Σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά».

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024