Πίσω στην δεκαετία του ’80 ο πιο γνωστός ηθοποιός ζεν πρεμιέ της Ελλάδας, Πάνος Μιχαλόπουλος, με επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο, γνωρίζει την τότε γραμματέα της Κρατικής τηλεόρασης, που έμελλε να γίνει η «παρουσιάστρια-φαινόμενο», Ρούλα Κορομηλά.

Γνωρίζονται το έτος του 1981 και ερωτεύονται σφόδρα, με αποτέλεσμα το 1988 να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Αποτέλεσε τον δεύτερο γάμο για τον πασίγνωστο ηθοποιό και τον πρώτο για την πανέμορφη παρουσιάστρια. Στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό κλικ από το παρελθόν.

Ο χωρισμός και τα φαρμακερά λόγια

Το ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει, μόλις δύο χρόνια μετά το γάμο τους στις αρχές του ’90 και από τότε, όπως όλα δείχνουν δεν έχουν κρατήσει φιλικές επαφές.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, σε παλαιότερες δηλώσεις του έχει αφήσει να υπονοηθεί ότι ήταν εκείνος που βοήθησε την Ρούλα Κορομηλά να εξελιχθεί σε τηλεοπτική παρουσιάστρια. «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον κανάλι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ερωτήσεις αναφορικά με την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλάς, ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε σχολιάσει αιχμηρά: «Μη με βάζεις σε αυτό το λούκι. Ούτε είδα αυτές τις εκπομπές, ούτε και παρακολουθώ…».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο