Η επίσκεψή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο με τις κόρες της προκάλεσε αντιδράσεις…

Η ανάρτηση που ξέσπασε αντιδράσεις

Πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε με τις κόρες της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και ανέβασε μια φωτογραφία στα social media. Φιλόζωοι στα σχόλια της ανάρτησης της σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της να τα πάει στο συγκεκριμένο μέρος γιατί θεωρούν ότι τα ζώα είναι έγκλειστα και βασανίζονται.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για την επίσκεψή της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί δημόσια στον αέρα της εκπομπής της.

Η δήλωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Υπάρχει και ένα όριο. Ωραίο να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των έμψυχων όντων. Όλοι πρέπει να τα σεβόμαστε, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο» και υπογράμμισε: «Ανέβασα μια φωτογραφία που είχα πάει το Σάββατο με τα παιδάκια μου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά»!

Δείτε την ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο