Πυρ και μανία η Γελένα Καρλέουσα με τον Όγκνιεν Βράνιες!

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου, η τραγουδίστρια από τη Σερβία μίλησε δημόσια για τον «παράνομο» δεσμό τους, κατηγορώντας, μάλιστα, τον Βόσνιο πως είναι υπεύθυνος για την «κόλαση» που βιώνει στη ζωή της.

Παράλληλα, δεν δίστασε να καταφερθεί και εναντίον των ΜΜΕ για το χάος που προκάλεσαν γύρω από το όνομά της και… προειδοποίησε πως θα το βρουν από το Θεό!

«Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο, όπως και η οικογένειά μου. Ο άνθρωπος αυτός μού έκανε τόσο μεγάλο κακό και μετά μου έκανε και αγωγή!», ανέφερε.

«Η μητέρα μου που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με πολύ στρες και αγωνία για μένα. Γι’ αυτό δεν συγχωρώ τα ΜΜΕ. Ελπίζω να το βρουν από τον Θεό, γιατί υπάρχει και το κάρμα και δεν συγχωρεί», πρόσθεσε.

Όσο για την εκδίκαση της μήνυσης που έκανε εναντίον της ο Βράνιες; «Δεν πήγα στην ακροαματική διαδικασία. Δεν χρειαζόταν, γιατί ήδη είχα δώσει την κατάθεσή μου» ήταν τα λόγια της.

Γράψτε το σχόλιό σας