Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κασεμίρο έγινε αμυντικός χαφ λόγω ανταγωνισμού

Ο Κασεμίρο έγινε αμυντικός χαφ λόγω ανταγωνισμού

Μπορεί να διαπρέπει ως αμυντικός χαφ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Κασεμίρο δεν αγωνιζόταν πάντα σε αυτή τη θέση. Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε πότε έκανε στροφή στην καριέρα του.

Ο Κασεμίρο δεν είναι ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι αυτός ο οποίος κάνει τη «βρώμικη δουλειά» και επιτρέπει στους μεσοεπιθετικούς να παίζουν άνετα χωρίς το φόβο για την άμυνα.

O 27χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει εξελιχτεί σε έναν από τους πιο αποτελεσματικούς αμυντικούς χαφ του πλανήτη, αλλά δεν είχε αρχίσει την καριέρα του από το «6».

Αντίθετα, ο Κασεμίρο αποκάλυψε μιλώντας στην ιστοσελίδα Movistar+ ότι τον προόριζαν για την επίθεση, αλλά η στάση του σε ένα δοκιμαστικό της Σάο Πάολο άλλαξε την ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Κασεμίρο εξήγησε γιατί δήλωσε αμυντικός χαφ και όχι επιθετικός:

«Έφτασα στη Σάο Πάολο όταν ήμουν 12 ετών και υπήρχαν 3οο παιδιά για το δοκιμαστικό. Οι υπεύθυνοι θα διάλεγαν 50 παιδιά. Εγώ έπαιζα στην επίθεση γιατί είχα καλή σωματοδομή, αλλά θυμάμαι πως όταν ο προπονητής ρώτησε ποιος είναι τερματοφύλακας, μόλις 3 σήκωσαν το χέρι τους. Όταν ο προπονητής ρώτησε ποιοι είναι επιθετικοί, 50 παιδιά σήκωσαν χέρια.

Εγώ κράτησα το χέρι μου κάτω, γιατί έβλεπα μεγάλο ανταγωνισμό. Έπειτα, ο προπονητής ρώτησε ποιοι είναι δεκάρια και άλλοι 50 σήκωσαν τα χέρια τους, αλλά εγώ όχι. Τότε, ο προπονητής ρώτησε ποιος είναι αμυντικός χαφ, 8 σήκωσαν χέρι και φώναξα και εγώ: είμαι αμυντικός χαφ.

Οι άνθρωποι της Σάο Πάολο επέμεναν ότι έχω κορμί για να παίξω στην επίθεση, αλλά εγώ έλεγα όχι, υποστήριζα ότι έπαιζα αμυντικός χαφ και τελικά μου έμεινε. Έτσι άρχισαν όλα».

Sports in

«Βόμβα» Αταμάν για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό – Τι είπε ότι θα κάνει αν δεν πάει Final 4 το «τριφύλλι»

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε πως αν δεν πάει ο Παναθηναϊκός στο Φάιναλ-4 θα φύγει από την ομάδα, θέλοντας να δείξει ουσιαστικά την μεγάλη πίστη που έχει στην πρόκριση επί της Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024