Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Grease : Στο σφυρί για καλό σκοπό το θρυλικό τζάκετ της Σάντι

Grease : Στο σφυρί για καλό σκοπό το θρυλικό τζάκετ της Σάντι

Οι θαυμαστές του «Grease» έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ρούχα από τη διάσημη ντουλάπα της πρωταγωνίστριας, Σάντι

Οι θαυμαστές του θρυλικού κινηματογραφικού μιούζικαλ «Grease» έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ρούχα από τη διάσημη ντουλάπα της πρωταγωνίστριας, Σάντι.

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον έγινε διεθνής κινηματογραφική σταρ και είδωλο της ποπ κουλτούρας όταν συμπρωταγωνίστησε με τον Τζον Τραβόλτα στο Grease το 1978

Η ηθοποιός πουλά το διάσημο μαύρο δερμάτινο σύνολο, τζάκετ και παντελόνι από την τελευταία σκηνή της ταινίας. Η δημοπρασία διοργανώνεται για την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος κατά του καρκίνου, Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Center.

Τα δερμάτινα ρούχα εκτιμάται ότι θα πωληθούν έναντι 100.000 – 200.000 δολαρίων.

Για καλό σκοπό

Συνεργαζόμενη με τον οίκο Julien’s Auctions η ηθοποιός και βραβευμένη τέσσερις φορές με Grammy τραγουδίστρια προσφέρει περισσότερα από 500 ρούχα, αξεσουάρ και προσωπικά αντικείμενα από τη συλλογή της.

Μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθούν το αυθεντικό σενάριο του “Grease» και το ροζ βραδινό φόρεμα από δαντέλα Fleur Thiemeyer που φόρεσε η ηθοποιός στην πρεμιέρα της ταινίας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές της δημοπρασίας θα πουληθεί έναντι 3.000 – 5.000 δολ.

Άλλα κομμάτια που δημοπρατούνται είναι οι σουέντ καουμπόικες μπότες και το πλεχτό σαλβάρι Missoni από την ταινία φαντασίας του 1980 «Xanadu.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 1992. Από τότε στηρίζει ενεργά την έρευνα κατά της νόσου μέσω του Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Center στην πατρίδα της, τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ένα μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία θα διατεθεί στο πρωτοποριακό κέντρο.

Το κέντρο παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τη θεραπεία του καρκίνου, την εκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Λος Άντζελες και θα περιλαμβάνει διήμερη μουσική εκδήλωση (1-2 Νοεμβρίου).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024