Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Οι «πληγές» που έκλεισαν και αυτές που άνοιξαν…

ΠΑΟΚ: Οι «πληγές» που έκλεισαν και αυτές που άνοιξαν…

Ο ΠΑΟΚ από τον Δεκέμβριο του 2018 έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς. Βέρνμπλουμ και Μαουρίτσιο επέστρεψαν, ο Βιεϊρίνια μετράει αντίστροφα, όμως η ατυχία «χτυπάει» και πάλι τον Δικέφαλο του βορρά.

Όταν ξεκινούσε την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε δημιουργήσει έναν ισχυρό κορμό με στόχο το πολυπόθητο πρωτάθλημα που έλειπε από τη συλλογή του για 34 χρόνια.

Η απόκτηση παικτών όπως ο Βέρνμπλουμ και ο Μαουρίτσιο έδειχνε την επιθυμία του Δικεφάλου, ενώ η παραμονή όλων των ποδοσφαιριστών από την περασμένη σεζόν, αλλά και του αρχηγού, Αντελινο Βιεϊρίνια έδινε τον ΠΑΟΚ πρώτο φαβορί για να τα καταφέρει.

Πράγματι, οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν τον τίτλο και μάλιστα αήττητοι σε μια εντυπωσιακή σεζόν, που όμως στιγματίστηκε. Στιγματίστηκε από πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, με τους τρεις προαναφερθέντες να είναι κι αυτοί που έπαθαν τη ζημιά.

Η αρχή έγινε με τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα (τον Δεκέμβριο στη Λιβαδειά) και τέθηκε νοκ άουτ για την υπόλοιπη σεζόν.

Έκτοτε ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αγωνιστεί με όλους τους υποτιθέμενους βασικούς ουδέποτε και μέχρι και σήμερα αυτό συμβαίνει. Η μάστιγα των τραυματισμών συνεχίστηκε και το 2019 και συνεχίζεται, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να τα βάζουν με την τύχη τους ή μάλλον με την ατυχία τους, αφού έχουν μέσα σε 10 μήνες 4 πολύ σοβαρούς τραυματισμούς αλλά και αρκετούς «ύπουλους».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024