Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, Χαρά Βέρρα, αποκάλυψε πως η νέα της σχέση δεν είναι και τόσο… νέα!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Χαρά Βέρρα με τον σύντροφό της, Σπύρο, ετοιμάζονται να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο έρωτάς τους δυναμώνει χρόνο με το χρόνο, με την ίδια να παραδέχεται σε εκπομπή πως βρήκε τον έρωτα της ζωής της. «Είμαστε και κουμπάροι και ζευγάρι. Τον λατρεύω και με λατρεύει….» , δήλωσε η ίδια και μάλιστα παραδέχεται πως η ίδια έκανε το πρώτο βήμα!

Η αρχή ενός έρωτα

«Τον κουμπάρο τον είχα στο σχήμα, ήταν ο πληκτράς μου. Τότε, η γυναίκα του έμεινε έγκυος και ο άντρας μου τότε μου είπε να βαφτίσουμε το παιδί τους… Στη συνέχεια έληξε ο γάμος μου και μετά από αρκετό διάστημα έφυγε εκτός Ελλάδας και η γυναίκα του Σπύρου. Άφησε το παιδί 5,5 χρονών… Με το παιδί έχω ένα δέσιμο που δεν είχα με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά… Ότι επέλεξε ο Σπύρος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να μην το αφήσει στη μαμά του για να κάνει τη ζωή του εμένα με γοήτευσε…

Από την πρώτη στιγμή του είπε ο Σπύρος: «Εγώ με τη νονά είμαστε ζευγάρι και θα σε μεγαλώσουμε μαζί». Το παιδί με λάτρευε από πριν, γιατί ήμουν πολύ κοντά… Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο…», δήλωσε η Χαρά Βέρρα.

Τα μελλοντικά τους σχέδια

«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, λέμε να το κάνουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Έχουμε καθαρίσει με τα διαζύγιά μας… Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και το θέλω για το παιδί», κατέληξε η Χαρά Βέρρα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας