Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς: «Με τον θάνατο της μητέρας μου, τρελάθηκα»

Νίκος Μουτσινάς: «Με τον θάνατο της μητέρας μου, τρελάθηκα»

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για όλα!

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για όλα!

Το πένθος που του άλλαξε την ζωή, τα νέα του επαγγελματικά βήματα και πολλά ακόμα…

Ο θάνατος που του άλλαξε την ζωή

«Με τον θάνατο της μητέρας μου τρελάθηκα! Μετά από το πένθος που κράτησε ένα χρόνο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας, άρχισα να ανεβαίνω. Και κατά την άνοδο ήμουν τυχερός και είχα τα αυτιά μου ανοιχτά. Είχα κάνει την ψυχοθεραπεία μου για 7 χρόνια και μετά άρχισα να το βλέπω πιο ενεργειακά και NLP – ίστικα» δήλωσε αναφερόμενος στο NLP, τη μέθοδο του νευρογλωσσικού προγραμματισμού που ακολουθεί κανείς προκειμένου να αποκτήσει αυτογνωσία και να ανελιχθεί προσωπικά.

View this post on Instagram

ΜΟΝΤΕΛ ΛΑΙΦ ΦΟΡ ΕΒΕΡ😂

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

Ένας από τους κομβικούς σταθμούς που συνέβαλλε στην αλλαγή του ήταν η παρακολούθηση ενός σεμιναρίου life coaching στο Λονδίνο, στο οποίο βρέθηκε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως στο πλαίσιο αυτού, περπάτησε στα κάρβουνα ο Νίκος Μουτσινάς!

Το βαρύ πένθος

«Ένα χρόνο έζησα σε πένθος. Είναι αυτό που δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί. Πώς γίνεται ενώ γνωρίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι που έχουμε έχει φινάλε, να παραμυθιαζόμαστε με κάποιο τρόπο και λες δεν θα γίνει κάτι. Και όταν αρχίζει και φεύγει κόσμος και λες ο πάγκος αδειάζει, τι γίνεται;

Έγινε όλο αυτό. Και μετά όταν φτάσεις, φτάσεις, φτάσεις και ακούσεις ένα μικρό πουφ, λες δεν έχω άλλη αναπνοή και αναγκαστικά πας προς τα πάνω. Είχα κάνει ψυχοθεραπεία 7 χρόνια και μετά άρχισα να το βλέπω πιο ενεργειακά» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

View this post on Instagram

Αυτή τη φωτογραφία την ανεβάζω μόνο και μόνο για να μπορεί ο εγκέφαλος να βλέπει και να θυμάται την απεραντοσύνη που ένιωσα σε αυτήν την απρογραμμάτιστη βόλτα στο βουνό. Δεν θέλω να σας πρήζω,αλλά δώστε χώρο στην ψυχή σας να νιώσει ελεύθερη χωρίς τους περιορισμούς που της φορτώνουμε κάθε μέρα. Μόνο εσείς ξέρετε ποια είναι η ανάγκη σας.ανοιξτε τα αυτιά σας και κάντε αυτό που τραβάει η ψυχούλα σας και θα με θυμηθείτε.. #αλλαξεσυνηθειες #φτιαξετηνζωησουοπωςθελεις #ακουτηνψυχησου #μοντελλαιφ

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

Για την εξωτερική του εμφάνιση

Για τα κιλά που έχασε, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: «Πέταξα πάρα πολλά κιλά, πάνω από 20 κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι πέρασα τα 100, ήμουν 102. Και είπα ότι τα 102 στην ηλικία που είμαι, στα 42, σε ένα μήνα θα γίνουν 115 και έχω τελειώσει»

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024