Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέμος Μπεγνής: «Έχω δεχτεί bullying στην παιδική μου ηλικία»

Μέμος Μπεγνής: «Έχω δεχτεί bullying στην παιδική μου ηλικία»

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μέμος Μπεγνής καλεσμένος σε εκπομπή παραδεχτεί πως έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μέμος Μπεγνής καλεσμένος σε εκπομπή παραδεχτεί πως έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια.

«Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα»

Ο γοητευτικός ηθοποιός, Μέμος Μπεγνής, σε παλαιότερη συνέντευξη του έχει μάλιστα παραδεχτεί πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του με έναν σύντροφο:  «Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο για πάντα, για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου φαίνεται αδιανόητο. Έχω βρει το έτερόν μου ήμισυ, αλλά κάποια στιγμή αδελφοποιούνται τα πράγματα. Μπορεί να κάνεις μια συμφωνία, εγώ θα κάνω τη ζωή μου, θα κάνεις κι εσύ τη ζωή σου, αλλά θα είμαστε μαζί. Πολύ υγιές το βρίσκω αυτό. Και είναι πολύ υγιές, δύο άνθρωποι που μένουν στο ίδιο σπίτι να κοιμούνται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες. Γιατί θα πρέπει με τον άλλον να κοιμάμαι αγκαλιά κάθε βράδυ; Εγώ δεν μπορώ να συγκατοικώ, θα πετάξω τον άλλον από το μπαλκόνι.

«Βέβαια και έχω δεχτεί bullying.»

Ο Μέμος Μπεγνής μιλώντας για την παιδική του ηλικία, είπε χαρακτηριστικά: «Βέβαια και έχω δεχτεί bullying. Όταν ήμουν μικρός, από πέντε χρονών ήμουν πάνω από ένα πιάνο συνέχεια και διάβαζα. Δεν ήμουν σπασικλάκος, δεν διάβαζα πάρα πολύ. Ήμουν το παιδί που τα έπαιρνα από την παράδοση… Ήμουν ταγμένος στη μουσική, ήθελα μουσική από μικρός, ήθελα να παίζω πιάνο… Διάβαζα τα μαθήματά μου, αλλά περισσότερο διάβαζα μουσική και πιάνο.

Οπότε όταν ένα παιδί δεν συμμετέχει τόσο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή στη “μαγκιά” και στο bullying επίσης των πιο αδύναμων παιδιών, αλλά είναι ένα παιδί πιο ευγενές, με καλλιτεχνική φύση, ναι, το bullying το έχω δεχτεί. Δεν ήταν συχνό, είχα φίλους, είχα παιδιά που με υποστηρίζανε… Κάποιοι το έβλεπαν κοροϊδευτικά, δηλαδή “τι κάνεις; Πας και παίζεις πιάνο;”, χλευαστικά σχόλια… Αρκετές φορές στην προσωπική μου ζωή ήθελα κάτι που “άνηκε” αλλού. Μικρός ήμουν πολύ κλειστός χαρακτήρας, ντρεπόμουν να διεκδικήσω».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024