Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: «Αν ήμουν γυναίκα θα πήγαινα με τον Κιμούλη»

Γιώργος Λιάγκας: «Αν ήμουν γυναίκα θα πήγαινα με τον Κιμούλη»

Άλλη μια ατάκα του Γιώργου Λιάγκα «φτιαγμένη» για αντιδράσεις...

Άλλη μια ατάκα του Γιώργου Λιάγκα «φτιαγμένη» για αντιδράσεις…

Οι εξομολογήσεις του παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε πρόσφατα και για πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιό του με την Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε την Θάλεια Ματίκα και εκεί ο παρουσιαστής με αφορμή τη συζήτηση που είχαν για τα παιδιά τους, έκανε μία εξομολόγηση για τη σχέση με τους δύο γιους του.

Η Θάλεια Ματίκα είπε μεταξύ άλλων ότι «εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου».Με αφορμή αυτή την ατάκα της Θάλειας Ματίκα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε:

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι δεν ήθελε το διαζύγιο αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (23/9) ο Γιώργος Παπαδάκη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε και για το διαζύγιό του. Με αφορμή τις δηλώσεις του η Φαίη Σκορδά έκανε μία αποκάλυψη για το δικό της διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρθηκε στο πώς βίωσε το χωρισμό της εκείνο το διάστημα.

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Επειδή το έζησα, δεν σημαίνει ότι όλα καλά. Μπορεί καμιά φορά στην κουβέντα να ακούσω “Πολλά ζευγάρια στην Ελλάδα παίρνουν διαζύγιο”. Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι όλα καλά. Ούτε το ήθελα. Το ιδανικό είναι να μένει το ζευγάρι μαζί. Από εκεί και πέρα, όταν δεν υπάρχει άλλος δρόμος.. Αυτό που ήθελα και όχι επειδή έπρεπε, όχι επειδή έτυχε, ήταν να αποκτήσω παιδιά. Αυτό το ήθελα».

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας, πως δεν ήταν κάτι που ήθελε, ωστόσο δεν υπήρχε άλλος δρόμος.

Η νέα εξομολόγηση που διαφέρει από τις προηγούμενες.

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του ο Γιώργος Κιμούλης.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε χαριτολογώντας το «παράπονο» του «Στην Τήνο, χρόνια μου έχεις υποσχεθεί ότι θα έρθεις και δεν έχεις έρθει». «Γιατί δεν με έχεις καλέσει. Μη τα λες αυτά δημοσίως» του απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης, για να συνεχίσει ο Γιώργος Λιάγκας «Πάντα είναι ανοιχτή η πρόσκληση» και του τόνισε «Μα έχω δηλώσει και δημόσια ότι αν ήμουν γυναίκα, ένας από τους άντρες που θα ήθελα να πάω θα ήταν ο Κιμούλης. Τι άλλο να κάνω για σένα πια;» του απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας πειράζοντας τον.

«Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο, σε εκτιμώ και σε αγαπάω πάρα πολύ», του απάντησε ο ηθοποιός.

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024