Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρονάλντο Σάνι : Στη λίστα με τα 60 κορυφαία ταλέντα ο επιθετικός του Ατρόμητου

Ρονάλντο Σάνι : Στη λίστα με τα 60 κορυφαία ταλέντα ο επιθετικός του Ατρόμητου

Ο 17χρονος επιθετικός του Ατρομήτου βρίσκεται στη λίστα του Guardian με τα 60 κορυφαία ταλέντα του κόσμου για τη φετινή σεζόν

Ελληνικό χρώμα έχει η λίστα με τα 60 κορυφαία ταλέντα του κόσμου, που δημοσίευσε την Πέμπτη ο Guardian. Μάλιστα, δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε μία από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, αλλά για παίκτη που ανήκει στον Ατρόμητο!

Συγκεκριμένα, ο «Guardian» στη λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο με τα κορυφαία ταλέντα, συμπεριέλαβε τη φετινή σεζόν τον Ρονάλντο Σάνι του Ατρομήτου. Ο 17χρονος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ρονάλντο είναι ένα συνηθισμένο όνομα για παίκτες από τη Βραζιλία και την Πορτογαλία, αλλά τώρα προέρχεται από την Αλβανία.

Ο Ρονάλντο Σάνι είναι ένα παράδειγμα, αν και ο νεαρός έχει ελληνική υπηκοότητα, αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα, από Αλβανούς γονείς.

Έπαιξε πρώτα στον Ατρόμητο Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης και το 2015 πήγε στον μεγαλύτερο Ατρόμητο, του Περιστερίου. Ένας αδύνατος, αλλά ευκίνητος δεξιοπόδαρος επιθετικός, που είναι πολύ καλός στον αέρα.

Έχει απορρίψει κρούσεις από την αλβανική ομοσπονδία για να παίξει με όλες τις μικρές ομάδες στην Ελλάδα και ήδη ιταλικές ομάδες τον έχουν κυκλώσει, με τις Αταλάντα και Σαμπντόρια, να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Έκανε το ντεμπούτο του για την πρώτη ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2018 σε ένα φιλικό με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας οχτώ λεπτά και σημαδεύοντας το δοκάρι.

Τον Δεκέμβριο έπαιξε 24 λεπτά σε παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου και έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα που έχει γεννηθεί το 2002 που έπαιξε σε σημαντικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018-19».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024